LINK Learning Foundation

Naša misija je da pomognemo ljudima da postanu uspešniji, da ostvare svoje snove i izgrade poslovnu karijeru o kakvoj maštaju. Zato smo osnovali ovaj jedinstveni fond kako bismo onima koji žele da se usavršavaju kroz najmodernija i najkvalitetnija školovanja koja se mogu zamisliti omogućili da ispune svoje želje i ciljeve.

Mi pomažemo brojnim mladim talentima koji žele da još više napreduju, mnogima kojima su finansijski razlozi glavna prepreka do školovanja koje će im pomoći da samostalno zarađuju i obezbede sebi sigurnu budućnost, osobama sa invaliditetom kojima vrhunsko znanje omogućava da postanu potpuno ravnopravni članovi našeg društva, kao i svima koji istinski žele da unaprede svoje talente i da stvore uspeh kakav zaslužuju.

Kroz LINK Learning Foundation svake godine više od 200 učenika, polaznika i studenata dobija podršku za školovanje u okviru velike LINK Educational Alliance grupacije škola i mogućnost da promeni svoje život.

U toku prethodne godine LINK Learning Foundation je ostvario:Aktivnosti:

Uručeno 20 školovanja za osobe sa invaliditetom na svečanoj ceremoniji u Skupštini grada

Kompanija LINK group nastavila je sa organizacijom projekata koji imaju društveno odgovornu notu. Skoro deset godina zaredom, kroz program LINK LEARNING FOUNDATION, a u saradnji sa Gradom Beogradom, 20 osoba sa invaliditetom dobilo je besplatno školovanje na našim edukativnim ustanovama – ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
Pročitaj više

Nastavljamo sa društveno odgovornim akcijama: Dodeljena besplatna školovanja osobama sa invaliditetom

Kompanija LINK group nastavila je sa organizacijom projekata koji imaju društveno odgovornu notu. Treću godinu zaredom, kroz program LINK LEARNING FOUNDATION, a u saradnji sa Gradom Beogradom, 20 osoba sa invaliditetom dobilo je besplatno školovanje na našim edukativnim ustanovama – ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
Pročitaj više