LINK Learning Foundation

Naša misija je da pomognemo ljudima da postanu uspešniji, da ostvare svoje snove i izgrade poslovnu karijeru o kakvoj maštaju. Zato smo osnovali ovaj jedinstveni fond kako bismo onima koji žele da se usavršavaju kroz najmodernija i najkvalitetnija školovanja koja se mogu zamisliti omogućili da ispune svoje želje i ciljeve.

Mi pomažemo brojnim mladim talentima koji žele da još više napreduju, mnogima kojima su finansijski razlozi glavna prepreka do školovanja koje će im pomoći da samostalno zarađuju i obezbede sebi sigurnu budućnost, osobama sa invaliditetom kojima vrhunsko znanje omogućava da postanu potpuno ravnopravni članovi našeg društva, kao i svima koji istinski žele da unaprede svoje talente i da stvore uspeh kakav zaslužuju.

Kroz LINK Learning Foundation svake godine više od 200 učenika, polaznika i studenata dobija podršku za školovanje u okviru velike LINK Educational Alliance grupacije škola i mogućnost da promeni svoje život.

U toku prethodne godine LINK Learning Foundation je ostvario:Aktivnosti:

Uručeno 20 školovanja za osobe sa invaliditetom na svečanoj ceremoniji u Skupštini grada

Kompanija LINK group nastavila je sa organizacijom projekata koji imaju društveno odgovornu notu. Skoro deset godina zaredom, kroz program LINK LEARNING FOUNDATION, a u saradnji sa Gradom Beogradom, 20 osoba sa invaliditetom dobilo je besplatno školovanje na našim edukativnim ustanovama – ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
Pročitaj više

Nastavljamo sa društveno odgovornim akcijama: Dodeljena besplatna školovanja osobama sa invaliditetom

Kompanija LINK group nastavila je sa organizacijom projekata koji imaju društveno odgovornu notu. Treću godinu zaredom, kroz program LINK LEARNING FOUNDATION, a u saradnji sa Gradom Beogradom, 20 osoba sa invaliditetom dobilo je besplatno školovanje na našim edukativnim ustanovama – ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
Pročitaj više

Institut za moderno obrazovanje posetio Sigurnu kuću: na poklon kursevi za uspešniju budućnost

Institut za moderno obrazovanje i predstavnici Skupštine Grada Beograda posetili su Sigurnu kuću i tom prilikom svim korisnicama dodelili vredne poklone. Podeljeni su vaučeri za ECDL računarske kurseve i kurseve engleskog jezika. Ovaj gest Instituta za moderno obrazovanje, koji je deo kompanije LINK group, obradovao je sve štićenice ove ustanove.
Pročitaj više

Stipendije za osobe sa invaliditetom školska 2017/2018

Zbog velikog interesovanja za programe obrazovnih ustanova koje su u njenom sastavu, kompanija LINK group je odlučila da jedan deo besplatnih stipendija, koje će se realizovati onlajn, putem platforme za učenje na daljinu, dodeli osobama sa invaliditetom. Besplatno školovanje će biti podeljeno za programe tri obrazovne ustanove: ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
Pročitaj više