Jednake mogućnosti za zapošljavanje i razvoj karijere za sve: 

LINK Meritocracy Policy (LMP)

 

Verujemo da je svima koji imaju visok potencijal samo potrebna prilika da zablistaju

 

LINKgroup vrednuje rad i posvećenost zaposlenih. Verujemo da je onima koji imaju visok potencijal samo potrebna prilika da bi zablistali. Zato i sagledavamo tržište radne snage u potrazi za talentima! Kroz različite programe i procedure trudimo se da povećamo vidljivost svakog zaposlenog i omogućimo dvosmernu komunikaciju uprave i zaposlenih, kao i da smanjimo šumove i MUM efekat. To je i jedan od razloga zbog kog je osnovan Kabinet predsednika LINK Educational Alliance. Kreirali smo LINK Meritocracy Policy (LMP) jer želimo da s ponosom pokažemo da u LINK-u vlada meritokratija!

 

Šta znači meritokratija

Meritokratija je sistem, organizacija ili društvo u kojem se ljudi biraju i pomeraju na pozicije uspeha, moći i uticaja na osnovu svojih demonstriranih sposobnosti i zasluga.


LINK obrazovna alijansa je sistem koji od početka svog poslovanja gaji princip „sve po zasluzi” i svakom svom zaposlenom daje priliku da mu se u okviru kompanije vrati onoliko koliko je spreman da pruži. 

 

 

Šta podrazumeva LINK Meritocracy Policy


LINK Meritocracy Policy je sveobuhvatan sistem primene pravičnih mera sagledavanja vrednosti, postignuća i potencijala svih kandidata regrutovanih iz različitih izvora, kao i zaposlenih u LINKgroupu (LINK edu Alliance), kako bi se odabrali oni kandidati za zaposlenje, odnosno oni zaposleni za vertikalna i horizontalna kretanja kroz grupu koji zaista zaslužuju tu priliku! Kroz sistem povećane vidljivosti najboljih kandidata i zaposlenih realizuju se planirani ishodi LMP modela.

 

 

Svi programi, projekti i procesi koje razvija i koristi LINKgroup postoje kako bi se obezbedila što veća verovatnoća ostvarenja meritokratije, odnosno da prava osoba bude prepoznata i nagrađena za svoju posebnost i predanost poslu.