Široka ponuda dobro plaćenih poslova, sjajne nagrade i sadržajna predavanja samo su neki od sadržaja u kojima su uživali posetioci drugog po redu LINK2job sajma zapošljavanja u ovoj godini

Na završnom sajmu u ovoj godini posetioci su imali prilike da konkurišu na čak preko 250 otvorenih radnih mesta najuspešnijih regionalnih kompanija, među kojima su Manpower, Printec, MG Group HR Services, Foundever SBA d. o. o., Wiener Stadtische, Joorney, kao i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola i mnoge druge.
 
Siniša Knežević, zamenik direktora beogradske filijale NSZ-a, i predstavnici kompanije LINKgroup svečano su otvorili ovogodišnji sajam i poželeli dobrodošlicu i mnogo sreće svim posetiocima i kompanijama.
 

I kandidati i poslodavci saglasni – potrebni su nam ovakvi događaji

 
Osim što su imali prilike da konkurišu za atraktivne pozicije, ostvare kontakte i saznaju vredne informacije koje im mogu pomoći u karijeri, posetioci su dobili i vredne poklone, kao što su besplatan onlajn-kurs engleskog jezika i onlajn ECDL modul, u okviru koga su mogli da pohađaju kurs po želji. Sajam je opravdao svoju reputaciju manifestacije koja ne samo da povezuje kandidate i poslodavce već i jednima i drugima nudi brojne druge resurse koji će im biti od koristi u daljem razvoju.
 
I na ovom sajmu predavanja i radionice koje su vodili neki od naših istaknutih poslovnih stručnjaka privukli su veliku pažnju posetilaca, a zahvaljujući Dizajn studiju na ITAcademy, svi zainteresovani mogli su da dobiju i profesionalnu fotografiju za svoj CV.
 
U okviru predavanja „Upoznaj Joorney Business Plans i zakorači u svet poslovnih planova” Ana Vujović i Željana Ilić iz kompanije Joorney Business Plans podelile su sa posetiocima ključne informacije za pisanje uspešnog poslovnog plana i upoznale ih sa karijernim mogućnostima u ovoj oblasti. 
 
Posebno je bila interesantna otvorena HR diskusija na kojoj je Bojana Dedić, regruter kompanije LINKgroup, direktno razgovarala sa zainteresovanima kandidatima i odgovarala na njihova pitanja koja su se ticala procesa zapošljavanja, pripreme CV-ja, ponašanja na intervjuu i mnogih drugih korisnih stvari u vezi sa konkurisanjem za posao.
 
Kristina Begović, iskusni stručnjak za pregovaranje, uputila je posetioce u tajne ove dragocene „meke” veštine – od osnovnih principa uspešnog pregovaranja do saveta za efikasno upravljanje konfliktnim situacijama tokom pregovora, uz ilustraciju uspešnih pregovora iz stvarnog poslovnog sveta.
 
Osim sadržajnih predavanja, posetioci su imali priliku da se direktno predstave poslodavcima u okviru JOB Speed Datinga. 
 
Sajam je zatvoren događajem u okviru koga su Marija Simić i Milica Spasojević iz kompanije MG Group HR Services otkrile posetiocima kako da prepoznaju, razviju i iskoriste svoje talente za uspešnu karijeru i lični razvoj.
 
Decembarski LINK2job sajam zapošljavanja još jednom je ispunio, a po mnogima i premašio, i očekivanja poslodavaca i očekivanja kandidata, zbog čega su svi saglasni da su ovakva okupljanja od velike važnosti za pronalaženje talentovanih radnika i dobro plaćenih poslova, ali i za razmenu informacija i usvajanje korisnih znanja koja će unaprediti poslovanje i karijeru.