LINKgroup i ove godine dodelio besplatna školovanja osobama sa invaliditetom

Na svečanosti koja je priređena u Skupštini grada Beograda, novim polaznicima ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i LINK Academy sreću u budućem školovanju poželeli su Dragomir Petroniijević, u ime Grada Beograda, i Vuk Ninić, predavač na ITAcademy. 
 
Nastavljamo saradnju LINKgroupa i Grada Beograda. Ranijih godina imali smo lepa iskustva u radu sa našim polaznicima, sticali smo i mi nova znanja, a nadam se da su i oni zadovoljni što su unapredili svoje karijere u željenom pravcu – rekao je Vuk Ninić. 
 
Kompanija LINKgroup godišnje izdvaja 40.000 evra za edukaciju osoba kojima je ovakav vid učenja veoma značajan. Polaznici će programe ovih ustanova slušati i polagati online, zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi u regionu. 
 
Fenomenalno je znati da neko uopšte misli na vas i želi da vam pomogne. Želim da unapredim svoje znanje, da napredujem i na taj način obezbedim sredstva za normalan život, stabilnost i samostalnost – rekao je Nemanja Matović, novi polaznik ITAcademy. 
 

Lista dobitnika ovogodišnjih stipendija: 

 
Srbija: 
 
Brankica Milovanović, Beograd
Stefan Dimitrijević, Kragujevac
Miloš Topličić, Medveđa – Trstenik
Brankica Marković, Vrnjačka Banja
Marko Radaković, Beograd
Miloš Todorović, Niš
Nemanja Matović, Svilajnac
Rade Radinović, Beograd
Marko Marjanović, Koceljeva
 
Bosna i Hercegovina:
 
Samira Đidić, Zenica
Goran Ristić, Doboj
Asmir Imširović, Bihać
Haris Abaz, Sarajevo
Majida Džanko, Sarajevo
Vladimir Erkić, Brčko
 
Rumunija i Moldavija:
 
Defta Adrian Eduard, Bukurest
Profir Manue, Galati
Anisoara Marza, Sighetu Marmatiei
Daniel Firica, Constanta
Andra Mihaela Costache, Galati
David Mirel, Timisoara
 
 
Od srca čestitamo svima koji se nalaze na ovoj listi i želimo da im ovo školovanje zaista pomogne u individualizaciji, konkurentnosti na tržištu rada i postizanju željenih ciljeva. 
 
Sve koji nisu na ovoj listi molimo da odmah nakon 1. januara 2019. godine pošalju ponovo prijavu i time omoguće ulazak u uži izbor za narednu godinu – upornost i istrajnost su svakako kriterijumi prilikom odabira. Sve u vezi sa prijavljivanjem za ovu vrstu finansijske podrške možete pronaći OVDE.
 
Pogledajte kako je bilo na dodeli besplatnih školovanja u Skupštini grada Beograda: