Ostvarite svoje
profesionalne ciljeve.

Postanite deo revolucije u obrazovanju. Pridružite nam se.

Svakodnevno će vas očekivati novi izazovi. Vaši talenti će doći do izražaja. Radićete sa mladim timom, ljudima poput vas. Svakim danom ćete napredovati. Bićete inspirisani. Motivisani. Ponosni. Jer koji god posao da obavljate, znaćete da ste deo nečeg velikog. Da stvarate novu budućnost. Da ste deo revolucije u načinu učenja.

 

Posao u kompaniji LINK group je vaša šansa da utičete. Da promenite. Da pružite ljudima drugačije, pravo obrazovanje koje će promeniti njihove živote. Da budete deo njihovog uspeha i generacijama koje dolaze omogućite budućnost kakvu zaslužuju. Svako održano predavanje, odgovor na pitanje studenta, svaki unapređeni online kurs ili novo partnerstvo i sertifikacija menjaju na hiljade života. A pre svih, menjaju Vaš!

 

Konstantan napredak i usavršavanje

LINK group karakteriše izuzetno dinamičan razvoj. Kompletna kompanija se svakodnevno širi, razvija i napreduje; tako je i sa svakim pojedincem. Motivisani smo, zainteresovani, radoznali i željni novih znanja. Svakodnevno učimo. Dan koji se pretvorio u rutinu, u toku kojeg svako od nas nije savlado nešto novo, je izgubljen dan. Ukoliko želite da razvijate svoje veštine ili savladate nove, kompanija koja se bavi edukacijom je pravi izbor za vas.

Energija uspešnih 

Zajedno postižemo nezamislivo. Radimo bez borbe, kao jedan veliki, skladan tim, koji ide ka istom cilju. Svakodnevno širimo kolegijalnost, iskrenost, profesionalizam, timski rad, entuzijazam, pomoć kolega, pohvale i ono što je uz takvu energiju neminovno – uspeh. Da li puno radimo? Svako će vam uz osmeh odgovoriti – Da. Jer mi ne radimo, nego svakodnevno pomeramo granice. Idemo još jedan korak dalje. Zajedno. Da li ćete nam se pridružiti?

 

Zapošljavamo najbolje

Najbolji pokazatelj koliko verujemo u ono što radimo, ali i koliko smo sigurni u kvalitet obrazovanja koje pružaju naše obrazovne ustanove, jeste veliki broj polaznika i studenata naših ustanova koji su zaposleni u kompaniji LINK group.

Želimo samo najbolje. One koji su stekli savremeno znanje koje odmah mogu da primene u praksi. Inovativne ljude koji se ne plaše da uhvate korak sa dinamičnim poslovnim okruženjem. Ljude koji se stalno menjanju, prilagođavaju i napreduju. Naša misija je da obrazujemo upravo takve ljude. Da po završetku neke od naših škola budu takvi − najbolje rešenje za kompaniju koja se razvija. Upravo zato i zapošljavamo najbolje polaznike naših edukativnih ustanova.

 

Šta biste voleli da radite u kompaniji LINK group?

Predano i kontinuirano radimo na unapređenju našeg ključnog resursa – na unapređenju ljudi. Biramo kvalitetne kadrove sa dosta potencijala i veliki trud ulažemo u njihov kasniji razvoj. LINK group je najbolji izbor za one koji umeju da se nose sa dinamičnim promenama i koji nove zadatke prihvataju kao izazove i mogućnost sopstvenog usavršavanja.

 

Prijava za posao

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png pdf doc docx.