Institut za moderno obrazovanje se potvrđuje kao lider obrazovanja budućnosti: April u znaku međunarodnih projekata u sferi modernih praksi

Tokom meseca aprila Projektni centar Instituta za moderno obrazovanje sproveo je u doslednom stilu nove projekte koji su obuhvatili različite aspekte moderne edukacije i time napravili korak napred ka utemeljivanju savremenih praksi u svet savremenog obrazovanja. Putem realizacije ovih projekata, tim Projektnog centra je vredno učio, radio, stvarao, umrežavao se i svojim idejama davao kreativni doprinos napretku obrazovanja, kod nas i u drugim evropskim zemljama.
Pročitaj više

LINK Educational Alliance ponovo deo najvećeg evropskog STEAM festivala „Nauka na sceni 2022”

Ove godine, 12. po redu, festival „Science on Stage” , najveći evropski obrazovni festival za STEAM nastavnike, održan je od 24. do 27. marta u Pragu (Republika Češka). U ime LINK Edu Alliance, nastavnica Savremene gimnazije Milica Aleksić dobila je priliku da učestvuje na ovom festivalu, koji je okupio oko 350 STEM nastavnika iz cele Evrope kako bi podelili i razmenili svoje ideje i koncepte za uspešno naučno obrazovanje od osnovne do srednje škole.
Pročitaj više

Ahrefs – važan saveznik u školovanju budućih SEO menadžera na ITAcademy i InternetAcademy

Kompanija LINKgroup ostvarila je još jednu u nizu značajnih saradnji, i to sa svetski poznatom kompanijom Ahrefs, omogućivši svojim polaznicima besplatan pristup izuzetno korisnim SEO alatima koji će im pomoći u usavršavanju i budućem radu. 
 
Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Ahrefs polaznici ITAcademy i InternetAcademy imaju priliku da u okviru svog školovanja besplatno koriste vodeću SEO platformu – ahrefs.com, čije alate upotrebljavaju SEO stručnjaci najvećih brendova današnjice, kao što su Facebook, Adobe, LinkedIn, Netflix, Uber i mnogi drugi.
 
Pročitaj više

Pages