LINK Educational Alliance rame uz rame sa najboljim svetskim školama i uglednim edukatorima na Svetskom obrazovnom samitu

Svetski obrazovni samit, prvorazredni događaj koji je okupio najblistavije umove današnje prosvete, doveo je u žižu najvažnije inovacije u obrazovanju i ponudio niz rešenja za izazove sa kojima se suočavaju obrazovne institucije današnjice. LINKgroup je izabran da ovom prilikom predstavi naše škole koje su ponele titulu „cool school”, kao i svoja istraživanja iz sfere kreativne nastave i metakognicije, koja su naišla na dobar prijem kod 100.000 kolega iz različitih delova sveta. Samit je održan u onlajn-formatu.
Pročitaj više

Institucije LINK edu Alliance đacima pružaju najkompletnije STE(A)M obrazovanje u ovom delu Evrope

U dinamičnom 21. veku stari poslovi nestaju, a novi nastaju svakog dana, pa tradicionalan sistem obrazovanja često ne uspeva da učenicima obezbedi znanja koja će im omogućiti da budu produktivni članovi društva, odnosno da pronađu posao. Istraživanja su nedvosmislena: Tradicionalno obrazovanje se sporo menja i teško prilagođava ovako brzim promenama, jer je koncipirano dok još nije postojao ovakav razvoj tehnologije.
Pročitaj više

Preduzetništvo za sve učenike i polaznike LINK ustanova: Znanja i resursi za pokretanje sopstvenog biznisa

Cilj školovanja na institucijama u sklopu LINK edu Alliance nije isključivo da opremi učenike znanjima i veštinama neophodnim za perspektivne i unosne poslove, već i da ih u potpunosti osposobi da sami kreiraju takve poslove u budućnosti. Drugim rečima, sve ustanove ovog priznatog obrazovnog sistema svojim đacima, studentima i polaznicima koji za to imaju talenat i želju obezbeđuju najbolje uslove da i sami postanu uspešni preduzetnici.
Pročitaj više

Značajno internacionalno priznanje: LINKgroup škole izabrane među najbolje na svetu

Izuzetno međunarodno priznanje za LINKgroup škole: Savremena osnovna škola i gimnazija, International School, ITHS i Allison Academy biće predstavljene sa najnaprednijim svetskim školama na „World Education Summitu”, u okviru kategorije „Cool Schools”, koje organizatori samita opisuju kao „neverovatne i jedinstvene škole koje na strastven i hrabar način značajno unapređuju obrazovanje”.
Pročitaj više

Pages