Za investitore:

Investirajte u brzo rastuću i inovativnu obrazovnu kompaniju

Pomeramo granice u obrazovanju i poslovanju

LINK group je regionalni lider koji se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja, kao i softverskim rešenjima. Kompanija uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.Više »

Professional education for better life and better world

12
Svetskih
lokacija
365
Iskusnih predavača
i stručnjaka
750
Zaposlenih
120
Zemalja
sveta polaznika
647
Partnerske kompanije
širom sveta
200000
Dodeljenih
online kurseva

Prisutnost na regionalnim, evropskim i svetskim tržištima

Filozofija i vrednosti

Kako bismo ispunili visoke ciljeve, naša poslovna filozofija počiva na posvećenom radu, kreativnom pristupu i neprekidnoj težnji ka inovacijama. Želimo da svaki naš polaznik, svaki naš partner, saradnik, prijatelj ostvari svoje potencijale i postane jedan od pokretača našeg društva. Stoga su osnovne vrednosti kompanije LINK group: transparentan pristup, maksimalna podrška našim polaznicima i rad na razvoju celokupnog društva.Više »

Misija i vizija

Naša misija ostvaruje se kroz pomaganje ljudima da budu uspešniji. To je mnogo više od prenošenja znanja. Cilj naše kompanije jeste priprema polaznika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti!

Obrazovanje kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svet, donosimo prave odluke i na najbolji način spoznamo i iskoristimo šanse koje nam se pružaju, kao i da usvojena znanja i veštine adekvatno iskoristimo.

Oblasti poslovanja: Osnovno obrazovanje Srednje obrazovanje Visoko obrazovanje Profesionalno usavršavanje Zapošljavanje E-learning Software development 3D Biznis Menadžment Video production

Organizacija kompanije

U sastavu kompanije LINK groupa nalaze se vodeće edukativne ustanove u regionu. Od fakulteta i visokih škola, preko gimnazija, srednjih i osnovnih škola, do akademija i brojnih stručnih kurseva, lideri smo u pružanju kvalitetnog obrazovanja.

Link group alijansu čini:

Predsednik i osnivač

Predsednik kompanije dr Valentin Kuleto osnivač je i predsednik međunarodne kompanije LINK group koja je pod njegovim vođstvom za manje od dve decenije postala lider u oblasti obrazovanja i internet poslovanja. Realizovao je brojne softverske projekte korporativnog obima i istakao se kao projektant, idejni začetnik i vođa realizacije obrazovnih softverskih rešenja. Njegova delatnost, vizija i energija redefinišu i unapređuju moderno poslovanje na prostoru jugoistočne Evrope.Više »

Internacionalna partnerstva

Kompanija LINK group uživa međunarodni ugled i prepoznata je od eminentnih institucija kakva je Univerzitet u Kembridžu kao lider u obrazovanju i poslovanju. Preko 647 partnera iz celog sveta su odraz kvaliteta načina i kvaliteta poslovanja.Više »

Kontinuiran i strateški profitabilan rast

Od samog nastanka kompanije pa sve do danas naše poslovanje odlikuje neprekidan i stabilan rast. Više od dve decenije pomeramo granice u obrazovanju, IT-iju i savremenom biznisu.Više »

20+
Godina
uspešne edukacije
92,8%
Uspešnih
polaznika

Zašto investirati u LINK

Ukoliko želite da postanete partner vodeće internacionalne kompanje u oblasti obrazovanja, iskoristite priliku, investirajte u LINK group i postanite deo najbrže rastućeg poslovno-obrazovnog sistema u regionu.

Programi: Programming Frontend Java Script PHP Web Development Java Development Software Development Microsoft Web Development Microsoft Windows Development Software Engineering Print and Graphic Design Web Design Video and Sound Production New Media Design Network Administration Microsoft Administration Linux Administration IT Management E-business and Internet Marketing E-commerce & Entrepreneur Online Sales & E-business Development Content & SEO Social Media, Online PR & Community PPC & Digital Channels Digital Marketing Planner & Account Web Project Manager & Data Analyst Computer Aided Design Architectural Design Interior Design Product Design Windows Phone Application Android Development iOS Development Human resources Marketing Management Sales Advertising Finance Real estate Public realtions Contemporary Art

Priznanja

Napori i uspesi kompanije LINK group prepoznati su u podjednako u regionu kao i u svetu. O ovome svedoče brojna priznanja i nagrade na koje smo izuzetno ponosni i koja nas obavezuju da još posvećenije radimo na ostvarenju naše misije.

Zlatna značka: istaknuti kulturno-prosvetne zajednice Srbije

Top 50 najboljih online stvari u Srbiji: Kultura i obrazovanje

Najbolji edukatori Srbije

Pearson - 21. Century Learning international

E-trgovina AWARD - Doprinos razvuje elektronskog poslovanja

Zlatna gazela - najbolja od najbrže rastućih kompanija u Srbiji

Zajednički do novih uspeha

Kompanija LINK group beleži stalan rast od svog nastanka pa do danas. Za manje od dve decenije izrasla je u lidera kada je u pitanju obrazovanje i moderno poslovanje u jugoističnom delu Evrope. O tome svedoči prisutnost na različitim tržištima, polaznici iz 120 zemalja sveta, osnivanje novih institucija i centara. Profit koji kompanija beleži i uspesi koje postiže potvrda su dobrog rada i posvećenosti njenog predsednika i zaposlenih da tržištu ponude najsavremenija i najkvalitetnija rešenja.

Kompanija LINK group posvećeno i neumorno radi na tome da svaki čovek ostvari svoj potencijal i stvaralački doprinese vrednostima budućnosti.

Pridružite nam se da zajedno postajemo bolji!

Kontaktirajte sa nama

Ukoliko želite da investirate u LINK i postanete naši patneri pišite nam na office@link.co.rs ili preko formulara: