Zajedno realizujemo dobre ideje

Kompanija LINK group je posvećena inovaciji i unapređenju poslovne slike celokupnog društva.

Stoga smo spremni da investiramo u razvijene projekte kako bismo doprineli njihovoj realizaciji i podigli ih na višii nivo.

Ukoliko imate projekat koji je dostigao odgovarajuću fazu realizacije, ali želite da ga podignete na viši nivo ili vam je potreban partner koji će vam omogućiti dalji razvoj, pozovite nas da razgovaramo.
 
 
Vaš poslovni projekat može dobiti nove dimenzije kroz samo nekoliko koraka:

 

1
Sastanak

 

Zakažite sastanak, predstavite sebe, svoju kompaniju i projekat. Pokažite nam kako vidite našu ulogu u vašem projektu i kako očekujete da naša investicija doprinese njegovoj realizaciji. 

2
Analiza

 

Nakon sastanka naš tim za investiranje i razvoj projekata razmatra vaš predlog, viziju razvoja i održivost projekta. Na osnovnu ovih uvida i preporuka donosimo odluku o saradnji.

3
Ugovor

 

Ukoliko je odluka pozitivna, zakazujemo sastanak sa vama. Zajedno razgovaramo o detaljima realizacije projekta, formalno-pravnim elementima, kao i o tipu, vrsti saradnje i očekivanim ciljevima.

4
Realizacija

 

Kada su svi detalji saradnje dogovoreni, pristupa se ispunjavanju ugovorenih obaveza. Investiramo i pratimo rezultate realizacije projekta i ostvarivanja zacrtanih ciljeva.

 

Verujemo da dobre poslovne poduhvate i inovativne ideje treba podržati i ohrabriti, zato vas pozivamo na saradnju. Pošaljite nam mejl na office@link.co.rs.
 
Zajedno podižemo poslovanje na viši nivo!