Raspisan konkurs za ovogodišnja besplatna školovanja za osobe sa invaliditetom

Kompanija LINKgroup i ove godine nastavlja da dodeljuje besplatna jednogodišnja školovanja osobama sa invaliditetom. Ovogodišnji konkurs je u toku, a trajaće sve do 31. oktobra 2021. godine i do tada bi svi zainteresovani trebalo da podnesu svoje prijave. 
 
Besplatno školovanje se dodeljuje za programe tri obrazovne ustanove: ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji), BusinessAcademy i InternetAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
 

20 besplatnih školovanja u tri države

 
Planirano je da se program finansijske podrške realizuje na teritoriji tri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINKgroup: u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji. Ukupan broj ovih internacionalnih stipendija predviđenih za konkurs je 20, od čega će u Srbiji biti podeljeno osam, a u Bosni i Hercegovini i Rumuniji po šest besplatnih školovanja.
 
Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti biznisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.
 
Imena dobitnika biće objavljena 5. novembra na sajtu LINKgroup. 
 

Kako da se prijavite? 

 
Konkursna dokumentacija šalje se na mejl scholarship@link-group.eu. Neophodno je u subjectu mejla navesti sledeće: „Besplatno školovanje OSI – Srbija, Bosna i Hercegovina ili Rumunija (u zavisnosti od toga iz koje zemlje je kandidat)”. Detaljnije o tome šta sve treba da sadrži prijava i šta je potrebno od dokumentacije pročitajte OVDE
 
Svim kandidatima želimo mnogo sreće na konkursu.