Kompanija LINKgroup i ove godine svečano dodelila besplatna školovanja osobama sa invaliditetom

Na svečanosti koja je i ove godine organizovana u prostorijama ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy u Beograđanki dodeljena su besplatna školovanja ovogodišnjim pobednicima konkursa za osobe sa invaliditetom. 
 
Besplatna onlajn-školovanja dodeljena su i dobitnicima sa teritorije Bosne i Hercegovine, Rumunije i Moldavije.
 

Besplatna školovanja u vrednosti od preko 50.000 evra

 
Kompanija LINKgroup godišnje izdvaja više od 50.000 evra za edukaciju osoba kojima je ovakav vid učenja veoma značajan. Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy programe će slušati i polagati onlajn, zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi u regionu.
 
„Drago mi je da i ove godine nastavljamo tradiciju dodeljivanja stipendija osobama sa invaliditetom. Današnji svet se konstantno menja, a IT oblast je veoma perspektivna”, istakao je Vuk Ninić, menadžer ITAcademy.
 
„Velika mi je čast i izuzetno zadovoljstvo što je Internet akademija već godinama unazad deo ove inicijative koja podstiče i ohrabruje činjenicu da je pravo na obrazovanje univerzalno pravo koje apsolutno svi zaslužuju”, reči su Nine Denkovski, menadžera InternetAcademy.
 
„Njihova istrajnost svakako može da nam posluži kao jedan veliki podsetnik da granice postoje samo kada ih mi sami postavimo”, rekla je o ovogodišnjim dobitnicima Tanja Živančević, menadžer BusinessAcademy.
 
„Mislim da smo ponovo dokazali, još jednu godinu zaredom, da obrazovanje ne poznaje granice i ne vidi nikakve razlike među ljudima”, zaključak je Bojane Dedić, HR asistenta.
 
„Kao i uvek, mi smo tu da pomažemo polaznicima pri stvaranju ili promeni njihove karijere kroz različite programe koje organizujemo”, ističe Aleksandra Karadžić, koordinator Centra za razvoj karijere.
 
„Želim da istaknem važnost ovakvog projekta za sve osobe sa invaliditetom. Svaki njihov uspeh u našoj zemlji predstavlja korak ka poboljšanju opšteg mišljenja i statusa osoba sa invaliditetom”, rekla je Ana Kusić, dobitnica besplatnog školovanja na ITAcademy.
 

Lista ovogodišnjih dobitnika:

 
Srbija 
 
 1. Jovan Kulevski, Beograd – ITAcademy
 2. Dejana Bačko, Novi Sad – InternetAcademy
 3. Jelena Balabanović, Vrbas – InternetAcademy
 4. Senka Nenadov, Novi Sad – InternetAcademy
 5. Sanja Marković, Beograd – ITAcademy
 6. Ana Kusić, Sremska Mitrovica – ITAcademy
 7. Miloš Radovanović, Valjevo – BusinessAcademy
 8. Slobodan Joković, Čačak – ITAcademy
 
Bosna i Hercegovina
 
 1. Nikola Jovanović, Sarajevo – ITAcademy
 2. Dušan Galić, Trebinje – ITAcademy
 3. Senaida Sarajlić, Gračanica – BusinessAcademy
 4. Emina Omerović, Ilijaš – ITAcademy
 5. Ervin Ćosić, Brčko – BusinessAcademy
 6. Sead Fazlić, Maoča – ITAcademy
 7. Sajra Blažević, Bihać – InternetAcademy
 
Rumunija i Moldavija
 
 1. Alina Iacoboaia, Suceava RO – LINK Academy
 2. Daniela Strungaru, Chișinău, R. Moldova – BusinessAcademy
 3. Ana Maria Dobrin, București RO – BusinessAcademy
 4. Horeth Daniela, București RO – LINK Academy
 5. Madi Nasser, Cluj-Napoca RO – LINK Academy
 
Od srca čestitamo svima koji se nalaze na ovoj listi! Želimo da im ovo školovanje zaista pomogne u procesu individualizacije, konkurentnosti na tržištu rada i postizanju željenih ciljeva. 
 
Sve koji nisu na ovoj listi molimo da nastave da prate kompaniju LINKgroup, jer ih očekuje još sjajnih prilika za usavršavanje, unapređenje karijere i ostvarivanje ličnih ciljeva.
 
Srećno svima!