Humanitarna akcija: Pomozimo obnovu ugroženih područja!

Tender5 i kompanija LINK group, uz podršku nadležnih institucija, organizuju jedinstvenu bazu kompanija i pojedinaca koji žele da pomognu u otklanjanju posledica izazvanih nezapamćenim poplavama u našoj zemlji.

U želji da vratimo krov nad glavom i osmehe na lica ljudima koji su u poplavama ostali bez svojih domova, pozvali smo sve ljude iz građevinske industrije spremne da pomognu doniranjem materijala, opreme ili svog rada, kao i sve polaznike i studente naših edukativnih ustanova – ITAcademy, BusinessAcademy i ITS, da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji.

Polaznici i studenti će, kroz učešće u našem projektu LINK Apprentice Internship Program (LAP) biti u prilici da pomognu najugroženijima radom na organizaciji baze podataka u Tenderu5 i istovremeno steći dragoceno radno iskustvo i značajnu referencu u svojoj biografiji.

U okviru Tendera5 oformićemo poseban tim ljudi koji će biti na raspolaganju svima iz građevinske struke: proizvođačima i prodavacima građevinskog materijala i opreme, građevinskim radnicima, majstorima iz različitih branši i pojedincima, koji žele da izvrše donaciju, svakoga dana od 9 do 18 časova.

Inače, Tender 5 je servis koji služi za posredovanje između građana i izvođača radova. Posluje u okviru LINK Business Incubatora i razvojni je projekat kompanije LINK group.

Ovom zajedničkom akcijom želimo da sakupimo dovoljno materijala i radne snage da pomognemo ugroženima da ponovo izgrade svoje domove i pokažemo im da smo uz njih kada bude došlo vreme za sanaciju nastale štete. Želimo da im damo nadu. Pridružite nam se!
 

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.