LINK Apprentice Internship Program

 

Nemaš radno iskustvo? Prazan ti je CV? Imamo rešenje za tebe!

 
Razumemo da je danas teško naći posao jer gotovo svaki poslodavac zahteva da imate prethodno radno iskustvo. Kompanija LINK group pokrenula je LINK Apprentice Internship Program – program podrške poslovnom uspehu svojih polaznika, kako bi svima pomogla u ostvarenju profesionalnih ciljeva.
 

Ko može da se prijavi?

Svi polaznici i studenti naših edukativnih ustanova koji su uspešno završili školovanje imaju pravo na prijavu za LAP program. Međutim, ukoliko je Vaše školovanje i dalje u toku, ne oklevajte da se prijavite za ovaj program prakse, jer ćemo vas kontaktirati nakon uspešnog završetka školovanja i obavestiti vas kada je prvi slobodan termin za vas.
 

Koliko traje i šta dobijate? 

Ovaj program prakse traje 3 meseca i pored ispunjenog CV-a, pomaže vam da steknete praktično iskustvo, pokažete šta znate, usavršite svoje znanje i naučite kako funkcioniše svakodnevni rad u profesionalnom okruženju. S druge strane, mi dobijamo šansu da radimo sa vama na novim projektima i da zajedno generišemo nove i originalne ideje. Želimo da svoje znanje što brže i što bolje unovčite.
 

Šta posle?

Cilj nam je da najboljim polaznicima nakon završene prakse ponudimo šansu da pronađu najbolji posao na tržištu rada ili mogućnost stalnog zaposlenja u LINK-u, ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se.
 

 

Na koje sve pozicije možete da se prijavite?

Svaki od krugova u okviru LINK Apprentice Internship Programa traje po 3 meseca. Nakon toga primamo nove polaznike u LAP, tako da ako vas ne odaberemo u jednom krugu, i dalje imate šanse u sledećem. Ukoliko umete da prepoznate priliku i ako ste voljni da uložite svoje vreme, usavršavate se i učite od najboljih, pridružite se našem timu. Pogledajte za koje pozicije možete da se prijavite: