Business Leadership for Digital Economy

Pomažemo vam da svoje poslovne ideje razvijete u uspešan samostalan biznis.

 

  • Imate originalnu biznis ideju, ali ne znate kako da je realizujete?
  • Nemate potreban kapital i ostala sredstva?
  • Niste sigurni da će vaša ideja zaživeti na tržištu? 

LINK Business Incubator će vam pomoći da vaša ideja postane uspešna u stvarnosti!

Milioni izuzetnih ideja vrlo često samo to i ostanu – ideje. Ako nemate dovoljno iskustva ili mudre savete iskusnih kao podršku, neophodno okruženje da tu ideju ostvarite i, povrh svega, resurse da je sprovedete u delo, vaša ideja, koliko god genijalna bila, neće ugledati svetlost dana.

Kao društveno odgovorna kompanija, posvećena obrazovanju i poslovnom usavršavanju mladih ljudi u Srbiji, čija je misija da pomaže ljudima da postanu uspešniji, LINK group je osmislila ovaj jednogodišnji program sveobuhvatne podrške najmlađim preduzetnicima, jer veruje i na svom primeru pokazuje da znanje i talenat zaslužuju šansu.


Čak i najboljoj ideji potrebna je kompletna podrška da bi postala najbolje ostvarenje.

Ukoliko želite da realizujete svoje ideje i postanete uspešni mladi preduzetnici, ali ne znate kako, nema potrebe za brigom, jer – sve što vam je potrebno jeste naša podrška, koja će vam omogućiti da samostalno i sigurno krenete ka svom cilju. 

Da bi vaše ideje postale stvarnost, Centar za razvoj karijere kompanije LINK group osmislio je jedinstveni program podrške mladim preduzetnicima u realizaciji inovativnih biznis ideja.

Reč je o LINK Business Incubatoru (LINK BI).

 


Šta vam LINK BI pruža?

Pouzdanog i iskusnog partnera koji će vam omogućiti sve što je potrebno da vaša ideja preraste u uspešan biznis! Vaše je samo da imate originalnu ideju u vezi sa savremenim konceptima u obrazovanju i poslovanjem na internetu, a mi ćemo vam pomoći da ona zaživi u narednih godinu dana!

Kako?

Pružićemo vam sve uslove potrebne za uspešnu realizaciju vaše poslovne zamisli − od kapitala, preko tehničke infrastrukture, do korisnih saveta vrhunskih stručnjaka i uspešnih preduzetnika iz različitih oblasti poslovanja.

 

Oni su već postali deo LINK Business Incubatora:

   

 

Mi Vam pružamo šansu i pomažemo vam da tu šansu iskoristite na najbolji mogući način!

 

Šta bi trebalo da uradite da biste postali kandidat BI?

Iako studenti i polaznici naših obrazovnih ustanova imaju prednost prilikom rangiranja kandidata za LINK BI program, 

pogodnosti ovog pograma smo učinili dostupnim i svima onima koji imaju originalnu ideju u sferi modernog obrazovanja i poslovanja na internetu i žele da započnu svoj biznis, a potrebna im je podrška. Procedura je vrlo jednostavna, na 3 koraka ste do uspeha. Potrebno je samo da odmah popunite prijavu, razradite biznis plan i na prezentaciji nas ubedite zašto ste baš vi najbolji izbor u koji želimo da ulažemo.

 

 

Iskoristite priliku, pretvorite svoje ideje u stvarnost – prijavite se za LINK Business Incubator ovde!