LINK Apprentice Internship Program 3.0 − uspešno završen dodelom sertifikata

Uspešno je završen još jedan krug LINK Apprentice Internship Programa. Kruna programa bila je svečana dodela sertifikata trećoj generaciji polaznika ITAcademy i BusinessAcademy i studenata Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), koji su učestvovali u LAP 3.0 programu.
 
Svim polaznicima su dodeljeni LAP sertifikati, koji predstavljaju krunu njihovog tromesečnog rada i prethodnog školovanja. Ujedno predstavljaju i zvaničnu potvrdu da su tokom obuke stekli praktične veštine za rad u savremenim uslovima poslovanja i dobili najviše ocene svojih mentora, kao i da su potpuno osposobljeni da preuzmu i uspešno realizuju radne obaveze.
 
Svi učesnici LINK Apprentice Internship Programa 3.0 uspešno su završili obuku i prezadovoljni su iskustvom koje su stekli tokom tromesečne prakse u kompaniji LINK group. Slažu se da je ono dragoceno za njihov dalji rad i usavršavanje, i preporučuju svim polaznicima ITAcademy i BusinessAcademy i studentima ITS-a da iskoriste ovakve prilike u budućnosti i unaprede svoj CV i praktične sposobnosti.
 

Srđan Popov – ITAcademy, Microsoft administracija

(LINK group – Technical Support & Educational Material Production team)

 
Srđan Popović, polaznik ITAcademy, je nakon završenog školovanja na smeru Microsoft Administration, želeo da stekne i adekvatno radno iskustvo. Kako kaže, ITAcademy mu je to i omogućila, upravo LAP programom.
 
- U okviru ovog programa stekao sam iskustvo rada u poslovnom okruženju i veštine koje će mi pomoći u daljem radu, kao što su organizacija posla i vremena. Takođe, u okviru ovog programa, prošao sam kroz sve faze razvoja edukativnih materijala i tehničke podrške u vidu kontakta sa polaznicima preko chata, mejlova i telefonskih razgovora. 
 
Moja dodatna motivacija da konkurišem za LAP program bilo je i to što je kompanija LINK group nudila veliku mogućnost za kasnije zapošljavanje u istoj. Sada, kao već zaposleni radnik LINK groupa, mogu da kažem da je ITAcademy ispunila sva moja očekivanja − navodi Srđan.
 

Milan Bogosavljević – ITAcademy, PHP Development

(LINK group – PHP team)

Milan Bogosavljević prethodno je završio odsek PHP Development na ITAcademy, a zatim je odlučio da se usavršava na LAP programu, u okviru PHP tima kompanije LINK group.
 
- Na LAP programu najviše su mi se dopale kolege, zato što sam upao u baš super tim. Naučio sam dosta o Codeigniter frameworku i o principu funkcionisanja te vrste design patterna, a to je dosta korisno.
 
Prethodno sam završio ITAcademy, za koju sam saznao putem reklama (sve pohvale za marketing).
 
Utisci su generalno pozitivni, a najbolji utisak koji nosim iz perioda školovanja na mene je ostavio profesor Vladimir Marić svojom stručnošću i posvećenošću poslu predavača i voditelja kurseva − kaže Milan.
 
 

Vasilije Dičić – ITAcademy, Network Administration

(LINK group – System Administration sektor)

 
Vasilije Dičić smatra da je najbolja odluka u njegovoj dosadašnjoj karijeri bila upis ITAcademy, na program Network Administration, gde je prepoznao budućnost poslovanja, a čemu su posebno doprineli stručni predavači i njihova sposobnost da prenesu svoja znanja.
 
Još jedna potvrda da je izabrao pravi put bilo je i učešće u LAP programu.
 
- Kada je reč o utiscima u vezi sa LAP programom, svi su pozitivni. Na mene su utisak naročito ostavile starije kolege koje su maksimalno uložile svoj trud da nam približe materiju koju smo teorijski obradili tokom školovanja.
 
Nakon LAP programa potpuno sam osposobljen da radim sve poslove vezane za IT administraciju. Najviše će mi koristiti upravo iskustva iz radne sredine − ističe Vasilije.
 
Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.