Uspešno održana humanitarna akcija u organizaciji LINK edu Alliance za Svratište za decu

Humanitarna akcija koju je organizovala kompanija LINKgroup s ciljem prikupljanja odeće, knjiga i drugih potrepština za decu i omladinu iz Svratišta za decu u okviru Centra za integraciju mladih uspešno je završena.

Zaposleni LINK edu Alliance pokazali su da imaju veliko srce pomogavši deci kojoj je pomoć bila najpotrebnija. U okviru ove akcije zaposleni su se udružili i donirali odeću, knjige, hranu, igračke i druge potrepštine deci i omladini iz Svratišta za decu. Ova donacija će im značajno olakšati život i pomoći u njihovom razvoju.

Cilj humanitarne akcije bio je ne samo prikupljanje materijalnih dobara već i podizanje svesti o važnosti saosećanja, empatije i solidarnosti u društvu. Zahvaljujući ovakvim akcijama, šalje se snažna poruka o važnosti zajedništva, brige i podrške u teškim trenucima.

Pružanje podrške deci i mladima iz Svratišta pomaže im da se osećaju voljeno i cenjeno i motiviše ih da ostvare svoje snove i ciljeve.

LINK edu Alliance veruje da će se ovakve humanitarne akcije nastaviti i u budućnosti, te poziva sve zainteresovane pojedince i kompanije da se uključe u slične projekte kako bismo zajedno doprineli stvaranju bolje budućnosti za one kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujemo zaposlenima u LINKgroupu na njihovoj neizmernoj podršci i doprinosu ovom humanitarnom poduhvatu.