Svečano potpisan protokol o saradnji LINK groupa i JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“ o besplatnom obrazovanju za nezaposlene

ITAcademy i BusinessAcademy, obrazovne ustanove kompanije LINK group, zvanično su postale partneri jedne državne ustanove JU „Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo“.

U utorak, 17.6.2014. godine naša kompanija je napravila veliki korak u Bosni i Hercegovini. Svečano je potpisan protokol o saradnji između LINK groupa i JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“.
Ovom prilikom najavljen je niz velikih i značajnih akcija koje će naša kompanija realizovati u saradnji sa JUSZZKS.

 
BusinessAcademy i ITAcademy će organizovati zajedničku akciju i obezbediti besplatno jednogodišnje školovanje svim nezaposlenim osobama sa invaliditetom. Ovim potezom želeli smo da načinimo korak u njihovoj motivaciji za obrazovanjem i usavršavanjem, da im omogućimo da na tržištu rada budu konkurentni i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.
 
U okviru LINK Centra za razvoj karijere organizovaće se besplatni online edukativni seminari i obezbediti online kursevi engleskog jezika. Nezaposlena lica će besplatno dobiti kurseve engleskog jezika u trajanju od 3 meseca koje će moći da pohađaju onlajn na platformi za učenje na daljinu obrazovnih ustanova BusinessAcademy i ITAcademy.
 
Naše obrazovne ustanove koje su jedinstvene na tržištu BiH po svojoj profesionalnosti, omogućiće konkurse za podelu besplatnog onlajn školovanja svim nezaposlenim licima kojima bi ovakva pomoć bila najznačajnija za pronalaženje posla. Zajedničkim snagama, LINK group i JUSZZKS mogu pomoći velikom broju nezaposlenih u Bosni i Hercegovini da steknu korisna znanja, zaposle se i reše svoje materijalno pitanje.
 
Veoma je značajno pomenuti program 800+, koji će u narednom periodu u Sarajevu zaposliti više od 800 osoba koje ispunjavaju uslove programa. Putem konkursa i javnih poziva svi nezaposleni u Bosni i Hercegovini dobiće jedinstvenu priliku da se besplatno školuju i pohađaju online obuke kroz jedinstvene programe iz oblasti biznisa i IT-ja na BusinessAcademy i ITAcademy. LINK group želi da pomogne perspektivnim ljudima, željnim uspeha, u njihovom formiranju u buduće vrsne stručnjake u oblasti IT-ja i biznisa.

 
Znajući prave vrednosti i značaj koji obrazovanje ima za uspešnu budućnost svakog od nas, BusinessAcademy i ITAcademy prepoznale su važnost pomoći nezaposlenim licima u Sarajevu u sticanju dodatnih korisnih znanja i veština koje zahteva tržište rada, a sve u cilju bržeg i lakšeg pronalaženja posla i mogućnosti izgradnje uspešne karijere.
 
Naša kompanija ne prestaje da širi svoju mrežu kontakata i partnerstava, a sve u cilju obezbeđivanja kvalitetnijeg znanja i što izvesnije i sigurnije buduće karijere svih onih koji su našim obrazovnim ustanovama ukazali svoje poverenje.
LINK group je sada još ponosniji zbog uspeha svih onih koji će, od sada pa nadalje, moći da uživaju pogodnosti koje im ova novost može doneti u školovanju i svakodnevnom radu.
 
Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.