Stigla je nova generacija polaznika na ITAcademy i BusinessAcademy

Protekle nedelje, od 28. do 31. oktobra 2013. godine, na ITAcademy i BusinessAcademy kompanije LINK group, organizovani su prijemi dobrodošlice za generaciju polaznika 2013/14. Tokom uvodnih prezentacija, polaznici su se upoznali sa programima, predavačima i načinom školovanja na našim akademijama.

Programeri

Design

U ponedeljak, 28. oktobra održani su svečani prijem i testiranje za tradicionalne polaznike odseka Design & Multimedia na ITAcademy. Narednog dana priređeni su prijem i testiranje za njihove kolege sa odseka PHP Web Development i Microsoft Development, a u sredu, 30. oktobra i za nove polaznike smera Microsoft Administration.

U četvrtak, 31. oktobra svečani prijem, uvodno predavanje i koktel dobrodošlice priređeni su i za novu generaciju polaznika koji će tradicionalno pratiti nastavu na BusinessAcademy.

Koktel

Bazen

Osim toga,polaznici BusinessAcademy i ITAcademy imali su prilike da prate izuzetno zanimljiv i inspirativan motivacioni seminar koji smo organizovali u saradnji sa kompanijom Eagle's Flight. Cilj ovog seminara bio je da ih na najbolji način pripremi za početak školovanja na našim akademijama i pomogne im da što uspešnije ostvaruju svoje planove, vizije i ciljeve.

Seminar

Ponosimo se novom generacijom naših polaznika, brojnijom nego ikada. Nastojaćemo da ispunimo njihova očekivanja i da neprestano unapređujemo nastavni proces na našim akademijama. Svim polaznicima želimo mnogo uspeha u daljem školovanju!

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.