Školovanje uz vodeći softver u SEO industriji za polaznike ITAcademy i InternetAcademy

Kompanija LINK group ostvarila je još jednu veoma značajnu saradnju koja će polaznicima obrazovnih ustanova ITAcademy i InternetAcademy omogućiti još bolje uslove za usavršavanje. 
 
Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Link-Assistant, koja se bavi razvojem alata za potrebe Search Engine Optimization industije, polaznici pomenutih ustanova od sada će moći da se školuju uz licencirani program SEO PowerSuite. 
 

PRO licenca za polaznike ITAcademy i InternetAcademy 

Ostvarena saradnja omogućava obrazovnim ustanovama ITAcademy i InternetAcademy da u svom radu koriste SEO PowerSuite softver po PRO licenci. To znači da će svi polaznici koji tokom školovanja pohađaju neki od SEO kurseva imati priliku da besplatno koriste najnaprednije opcije ovog softvera bez ograničenja.
 
Uz usavršavanje kroz ovaj program polaznici će sada biti u prilici da steknu konkretne veštine koje će odmah moći da primene u praksi kako bi ispunili najnovije SEO standarde. 
 

Program koji garantuje uspeh u SEO industriji 

SEO PowerSuite softver predstavlja jedan od vodećih SEO alata, sa više od pola miliona korisnika širom sveta. Ovaj program se već godinama unazad posmatra kao jedno od najefikasnijih rešenja za optimizaciju sadržaja web stranica sa ciljem što boljeg rangiranja na internet pretraživačima. 
 
Korisnicima ovog softvera pruža se mogućnost da kroz uvid u sveobuhvatnu analizu izaberu najprofitabilniju SEO taktiku koja će im doneti veću posetu na sajtu. Funkcije koje pruža ovaj program donose i do 10 puta brže rezultate u odnosu na konkurenciju. SEO PowerSuite dizajniran je tako da svim licenciranim korisnicima obezbeđuje kombinovanje brojnih SEO tehnika na vrlo jednostavan i pristupačan način.