Prvi online School Shop u Srbiji

U okviru Srednje škole za informacione tehnologije (ITHS) i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) otvoren je prvi IT School Shop u Srbiji. Po ugledu na prestižne svetske univerzitete i koledže,  u ovoj online prodavnici sada su i našim učenicima i studentima, ali i svima ostalima, dostupni predmeti i suveniri sa grbovima i simbolima naših škola.

IT School Shopu možete pristupiti na adresi shop.its.edu.rs i informisati se o svim predmetima koji se ovde mogu naručiti – postoji zaista veliki izbor proizvoda i suvenira sa grbovima Srednje škole za informacione tehnologije (ITHS) i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), koje verujemo da ćete sa zadovoljstvom nositi i koristiti, ili pokloniti dragim osobama. Pored fotografije svakog od predmeta, tu je i kratak opis koji vam može pomoći da se odlučite prilikom kupovine. Svi predmeti su podeljeni u šest kategorija: školska oprema, odeća, suveniri, edukacija, poklon vaučeri i specijalne ponude.

U IT School Shopu možete naći sve što je potrebno za odlazak u školu, bavljenje sportskim aktivnostima, rad za kompjuterom kod kuće ili za šetnju u prirodi. Na raspolaganju vam je veliki izbor majici, trenerki, jakni, rančeva, kačketa, šolja, olovaka, svezaka i mnogobrojnih drugih suvenira sa grbovima ITS-a i ITHS-a. Osim toga, ovde možete naći i stručnu literaturu, kao što je knjiga Informacione i internet tehnologije, kao i vaučere za IT School Shop u različitim iznosima koje možete pokloniti dragim osobama. Takođe, redovno ćemo ažurirati i odeljak sa specijalnim ponudama, zahvaljujući kome ćete po neverovatnim popustima moći da nabavite predmete sa grbovima naših škola.

Inače, reč je o Beta verziji IT School Shopa i sve narudžbine će biti realizovane od 1. decembra 2013. godine.

Cene su posebno prilagođene učenicima ITHS-a i studentima ITS-a, ali su veoma pristupačne i za sve one koji žele da imaju neki od predmeta sa grbom naših škola i tako postanu deo naše IT zajednice.

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.