Poziv za učešće u naučnom istraživanju o uticaju proširene i virtuelne stvarnosti na budućnost rada, obrazovanja i društvene interakcije

LINK edu Alliance poziva sve zainteresovane da učestvuju u istraživanju o uticaju tehnologija proširene (AR) i virtuelne stvarnosti (VR) na budućnost rada, obrazovanja i društvene interakcije u kontekstu metaverzuma (Metaverse). Vaše mišljenje i iskustvo doprineće boljem razumevanju transformacijskog uticaja AR i VR tehnologija na različite aspekte naših života. Svi odgovori će ostati anonimni.

Anketa se sastoji iz nekoliko delova, koji obuhvataju demografske podatke, pitanja o upotrebi AR i VR tehnologija u radnom okruženju, obrazovnom okruženju i društvenoj interakciji, kao i opšta pitanja o tome kako ispitanici percipiraju prednosti i izazove u vezi sa AR i VR tehnologijom.

Vaše učešće u anketi pomoći će istraživačkom timu da bolje razume uticaj ovih tehnologija i kako one mogu unaprediti različite aspekte naših života. Anketa je vrlo kratka i može se popuniti na sledećem linku.

Hvala vam unapred na vašem vrednom doprinosu! Vaši odgovori će nam pomoći da bolje razumemo transformacijski uticaj AR i VR tehnologija na budućnost rada, obrazovanja i društvene interakcije u metaverzumu.