Postali smo jedan od 19 Zend training centara u svetu

LINK group je jedan od retkih Zend training centara u svetu i prvi i jedini training center ovog tipa sa licencom za distance learning program.

Kai Schmithüsen, regionalni menadžer za Zend Technologies poželeo nam je dobrodošlicu rečima:

„Briljantne vesti! Zaista se radujem što ću sarađivati sa vašom kompanijom. Nadam se da će Zend i LINK group zajedno napredovati”.

Mi kažemo: Naš najveći napredak je napredak naših studenata i polaznika. U Srbiji, 25% ukupnog broja Zend serifikata, koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju, pripada upravo našim studentima i polaznicima, što već dovoljno, samo za sebe, potvrđuje njihovu perspektivu.

Kao što je očigledno, LINK group ne prestaje da širi već izuzetno razvijenu mrežu kontakata i partnerstava, a sve u cilju obezbeđivanja što većeg prosperiteta, kvalitetnijeg znanja i što izvesnije i sigurnije buduće karijere svih onih koji su našim obrazovnim ustanovama ukazali svoje poverenje.

Sa novom ulogom, novim odgovornostima i novim mogućnostima, LINK group je sada još ponosniji zbog uspeha svih onih koji će, od sada pa nadalje, moći da uživaju pogodnosti koje im ova novost može doneti u školovanju i svakodnevnom radu.

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.