Počela je sa radom CompanyAcademy, prva B2B ustanova LINKgroupa namenjena usavršavanju zaposlenih

U okviru LINKgroup porodice počela je sa radom CompanyAcademy (CA), koja nudi kompletno obrazovno rešenje prilagođeno potrebama kompanije, sa jedinstvenim uslugama na tržištu za njen napredak i usavršavanje zaposlenih.

Reč je o LINKgroup usluzi koja se temelji na B2B modelu poslovanja, što je ujedno čini i pionirskim projektom, ali i rezultatom višedecenijskog rada u oblasti edukacije.
 
 

Personalizovana online platforma sa preko 400 online i video kurseva za usavršavanje zaposlenih

 
 
CA nudi napredne personalizovane usluge, alate i rešenja koji će obezbediti napredak svake kompanije i najefikasniju i najsavremeniju edukaciju zaposlenih.

Ono po čemu se CA posebno izdvaja je inovativna online platforma sa preko 400 kurseva, koja postaje interna škola kompanije, odakle i potiče naziv CompanyAcademy. Na njoj zaposleni mogu izuzetno lako da se usavršavaju bilo kada i sa bilo kog uređaja uz internet konekciju.

To je zapravo napredna verzija Learning Management Systema integrisanog u poslovne svrhe, koji je u svetu svoju ekspanziju doživeo još pre nekoliko godina, ali je sada, zahvaljujući CompanyAcademy, konačno zaživeo i kod nas.
 
CA online platforma sa kursevima
 
Kursevi na CA platformi pokrivaju čak 12 poslovnih oblasti, pa se zaposleni, shodno svojim potrebama i ciljevima, mogu usavršavati u ljudskim resursima, marketingu, dizajnu, prodaji, biznisu, programiranju, jezicima, produkciji, administraciji mreža, informacionoj pismenosti, kao i menadžerskim i mekim veštinama. Dakle, obuhvataju skoro sve sfere koje su neophodne zaposlenima da napreduju i lično i profesionalno.
 

Sveobuhvatne usluge koje donose mnogo više od edukacije

 
CA je namenjena kompanijama koje žele da kroz razvoj i usavršavanje zaposlenih povećaju svoje kapacitete, osvoje nova tržišta i višestruko uvećaju profit. 

Pored jednostavnog online usavršavanja, CompanyAcademy organizuje sve vrste praktičnih obuka za zaposlene i live stream treninge, vodi profesionalni consulting, pruža savremenu produkciju uz korišćenje multifunkcionalnog studija i nudi mogućnost sticanja prestižnih domaćih i svetskih sertifikata.
 

Za napredak i kompanija i zaposlenih

 
Zahvaljujući CompanyAcademy, kompanija na jednostavan način omogućava usavršavanje svojih zaposlenih, uz minimalne troškove, čime poboljšava performanse i povećava profit, prati napredak zaposlenih i nagrađuje ih u skladu sa tim, optimizuje svoje poslovanje kroz uštedu vremena, održava i uvećava znanje i stručnost, na jednostavan način transformiše timove i sektore i vraća investicije uložene u usavršavanje.
 
Uspeh i zaposlenih i kompanija

Njeni zaposleni, sa druge strane, dobijaju priliku da se jednostavno, permanentno, efikasno i kvalitetno usavršavaju, kao i da svoje znanje i stručnost potvrde prestižnim sertifikatima. Širenjem kompetencija i usvajanjem novih znanja zaposleni ne samo da više doprinose svojim kolektivima i stiču mogućnost za profesionalni napredak već ostvaruju i lični progres i ispunjavaju sopstvene ambicije.