Ovogodišnji Dani savremenih umetnosti otvoreni izložbom radova sa Konkursa za srednjoškolce kreativce

Galerija Fakulteta savremenih umetnosti bila je ovog leta mesto gde se slavila umetnost. Otvorena je izložba svih radova pristiglih na ovogodišnji Konkurs za srednjoškolce kreativce, dodeljene su nagrade pobednicima i na taj način simbolično otvoreni Dani savremenih umetnosti.
 
Galerija Fakulteta savremenih umetnosti bila je mala da primi sve one koji su želeli da vide radove talentovanih srednjoškolaca iz cele Srbije. Najbolji su nagrađeni diplomama i kursevima Photoshopa, pobednici svih šest kategorija dobili su tablete na poklon, dok je pobedniku celog konkursa Veljku Ceroviću iz Gimnazije Leskovac dodeljen gran-pri. On je poslao rad u kategoriji MULTIMEDIJALNI RAD koji nosi naziv „Dve strane ogledala” i za njega je nagrađen jednogodišnjim školovanjem na FSU.
 
Sjajna atmosfera, dosta smeha, uživanja i druženja, uz poštovanje obaveznih mera predostrožnosti, krasili su Galeriju Fakulteta savremenih umetnosti.
 

Predstave u Dorćol Platzu i amfiteatru FSU

Izložbom radova srednjoškolaca kreativaca počeli su Dani savremenih umetnosti, tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u organizaciji FSU.
 
Tokom celog leta odigrano je dosta predstava koje su izvodili studenti glume sa FSU. Domaćini predstavama bili su Dorćol Platz i amfiteatar Fakulteta savremenih umetnosti. 
 

Završna godišnja izložba studenata FSU

Dani savremenih umetnosti završavili su krajem septembra tamo gde su i počeli, u Galeriji Fakulteta savremenih umetnosti, i to Velikom godišnjom izložbom radova studenata vizuelnih umetnosti.
 
Ulaz na izložbu bio je  slobodan, za sve one koji su želeli da uživaju u talentu i delima mladih umetnika sa FSU. 
 
Sa ponosom možemo da kažemo da se i ovog leta slavila umetnost u režiji Fakulteta savremenih umetnosti.