Otvoreni LINK Leaders Park i LINKcafé

Predstavljamo LINK Leaders Park i LINKcafé – mesta na kojima se stvara bolja budućnost za mlade i uspešne ljude.

Neprestano radimo na daljem razvoju svojih obrazovnih institucija kako bismo dodatno unapredili školovanje i stvorili okruženje koje pruža maksimalnu slobodu u učenju i napredovanju.

Otvorili smo LINK Leaders Park i u okviru njega LINKcafé sa namerom da polaznicima i studentima obrazovnih institucija kompanije LINK group obezbedimo mesto na kome će i van učionice biti u društvu najboljih, okruženi pozitivnim, ambicioznim i uspešnim ljudima prošlosti i sadašnjosti.

U ovom jedinstvenom ambijentu, namenjenom za opuštanje i kreativnost, polaznici ITAcademy i BusinessAcademy i studenti Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) moći će da se druže, razmenjuju inovativne ideje i planiraju uspešnu budućnost.

U tome će im pomoći mudre misli i citati najvećih lidera našeg doba, kojima su ukrašeni zidovi LINK Leaders Parka, specijalno prilagođeni prostor pored bazena i ljubazno osoblje LINKcaféa. LINKcafé otvoren je za sve koji žele da predahnu uz prijatelje i omiljeno piće i prikupe energiju za nove uspehe.

Pored trenutnih sadržaja, u planu je da se LINK Leaders Park proširi i na prostor gde će se nalaziti učionice i amfiteatar na otvorenom. To će biti mesto za učenje i odmor, održavanje svečanosti, filmskih projekcija i sličnih dešavanja.

Preuređeni prostor LINK Leaders Parka i LINKcaféa nalazi se u sedištu kompanije, u ulici Cara Dušana, u Zemunu.

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.