OGROMAN KORAK NAPRED: LINK širi svoju obrazovnu misiju u SAD – Allison Academy, američka osnovna i srednja škola, postala je deo LINK grupacije

Allison Academy, ugledna škola iz Majamija (SAD) koja u svom sastavu ima osnovnu i srednju školu, postala je deo internacionalnog obrazovnog sistema LINK edu Alliance.
 
Posle velikog uspeha koji je kompanija LINKgroup postigla u našem regionu i jugoistočnoj Evropi, očekivalo se da ova prestižna obrazovna zajednica proširi svoje polje delovanja u nekoj od najnaprednijih zemalja sveta kada je u pitanju obrazovanje.
 
Ovo je veoma značajan korak za LINKgroup, koji će svoju misiju širenja modernog obrazovanja u skladu sa 4. industrijskom revolucijom sada ostvarivati i u SAD. To znači da će Allison Academy raditi po najvišim standardima LINK edu Alliance i na taj način svojim učenicima pružiti još kvalitetnije, savremenije i sveobuhvatnije obrazovanje, a nastavnicima odlične uslove za rad, profesionalni napredak i dalji razvoj.
 

Allison Academy – dinamično okruženje za intelektualni, socijalni i emotivni rast učenika

Allison Academy se nalazi u Majamiju, Florida (SAD), i uspešno posluje već više od 37 godina. Reč je o privatnoj osnovnoj i srednjoj školi koja je akreditovana od vodećih obrazovnih organizacija u SAD: Association of Independent Schools of Florida (AISF), National Council for Private School Accreditation (NCPSA), Southern Association of Colleges and Schools (SACS), Advanced – Advancing Excellence in Education, MSA/Middle States Association Commissions on Elementary and Secondary Schools.
 
O uspešnosti Allison Academy govori činjenica da čak 95% njenih učenika upisuje neki od vodeći koledža u SAD ili svetskih univerziteta kao što su Arizona State University, Florida State University, Johns Hopkins Medical School, New York University, University of Toronto, University of London, University of Madrid, University of Moscow i mnogi drugi.
 
Allison Academy i LINKgroup
 
Na Allison Academy učenici dolaze iz različitih socijalnih i kulturoloških miljea i svi zajedno čine jedinstvenu zajednicu u kojoj se poštuje različitost i neguje kult prijateljstva i učenja. Misija koju ova ustanova sa uspehom ispunjava jeste promovisanje etičke, intelektualne, psihofizičke i akademske izvrsnosti kod učenika.
 
Sa tako visokim standardima Allison Academy je postala kandidat za LINK porodicu, koja je obrazovni lider u jugoistočnoj Evropi. Ova promena će Allison Academy doneti unapređenje ponude i podići ovu obrazovnu ustanovu na još viši nivo, a učenicima omogućiti najkvalitetnije savremeno obrazovanje, za koje je LINKgroup sinonim.
 

Velika prilika za sve učenike i nastavnike LINK edu Alliance

Kao novi član LINK-ove porodice, Allison Academy će tesno sarađivati sa svim njenim institucijama, posebno sa školama osnovnog i srednjeg obrazovanja. To će učenicima i nastavnicima iz svih zemalja u kojima posluje Alijansa omogućiti dragocenu razmenu znanja, vredno internacionalno obrazovno iskustvo, mogućnost upoznavanja se drugačijim kulturama, usavršavanje stranih jezika, stručni razvoj i brojne druge benefite.
 

LINKgroup – od regionalnog do internacionalnog lidera u obrazovanju

Kompanija LINKgroup već dugo važi za vodeću kompaniju kada je u pitanju savremeno obrazovanje u jugoistočnom delu Evrope. LINK edu Alliance okuplja ustanove osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, kao i brojne profesionalne akademije i edukativne servise iz različitih delova sveta i Evrope.

Pored Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Moldavije i preko 120 zemalja sveta koje pokriva putem Distance Learning sistema, LINKgroup ulaskom na tržište SAD postavlja dosad najviše standarde i postaje prva organizacija iz našeg regiona koja će imati priliku da svoju obrazovnu misiju širi i u zemlji koja je poznata po najboljim školama na svetu.
 
Obrazovanjem menjamo svet nabolje.