Nove Kembridž akreditacije za Savremenu gimnaziju

Savremena gimnazija, kompanije LINK group, proširila je svoje akreditacije koje joj je, na osnovu svetskih standarda u obrazovanju koje ispunjava, dodelilo Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu. Pored toga što je Cambridge International School, Savremena gimnazija sada je i Cambridge Primary School.
 

Kembridž program i diplome za osnovce

Savremena gimnazija sada je ovlašćena za izvođenje nastave po Kembridž programu, ne samo za učenike srednje škole kao do sada, već i za učenike na nivou osnovne škole.
 
Zato sa ponosom možemo da najavimo da, u skladu sa akreditacijom Cambridge Primary School, Savremena gimnazija, u sklopu LINK group obrazovnog sistema, otvara i osnovnu školu, koja će učenicima od prvog do osmog razreda omogućiti školovanje po Kembridž programu i sticanje prestižnih diploma koje prate ove programe.
 
Kao Cambridge Primary School, Savremena gimnazija akreditovana je za Primary Checkpoint i Cambridge Checkpoint ispit.
 

USKORO: Savremena osnovna škola

U skladu sa novom i unapređenom akreditacijom, kompanija LINK group i Savremena gimnazija pokreću osnovnu školu u kojoj će se učenici školovati po prestižnom Kembridž programu, učiti po svetskim standardima i moći da polože Kembridž ispite.
 
Učenici nove osnovne škole pohađaće naprednu nastavu koncipiranu po najrasprostranjenijem obrazovnom programu na svetu, obogatiće svoje znanje engleskog jezika i imati četiri predmeta po međunarodnom programu. Časovi kreirani po visoko kvalitetnim standardima, uključuju upotrebu tehnologije u učionici, interaktivnu i kreativnu nastavu koja će učenicima pružiti širok spektar znanja i veština u različitim naučnim oblastima.
 
Kembridž program za osnovce omogućava i sticanje priznatih međunarodnih diploma, te učenike Kembridž osnovne škole, pored usvajanja funkcionalnih i trajnih znanja, na najbolji način priprema za nastavak školovanja.