Nova pogodnost za polaznike svih naših ustanova: besplatan pristup online biblioteci ebrary

Polaznici, studenti i učenici svih naših obrazovnih ustanova dobili su još jedan način da prošire svoje znanje. Svima njima sada je omogućen besplatan pristup bogatoj bazi online biblioteke ebrary, kao redovna podrška učenju.
 
Reč je o probranoj bazi tekstova na engleskom jeziku, jednom od najrasprostranjenijih akademskih servisa poznate kompanije ProQuest, ćerke kopanije Cambridge Information Group, koji ima neverovatnih 700.000 naslova.
 
Kako bi upotpunili svoja stručna znanja, polaznici, studenti i učenici će u biblioteci pronaći više od 5.000 knjiga iz oblasti IT-ja i više od 17.000 naslova iz oblasti biznisa. Na ovaj način oni će još više proširiti svoja znanja o informacionim tehnologijama, veštačkoj inteligenciji, kompjuterskim igricama, kompjuterskoj arhitekturi, grafici, upravljanju bazama podataka, operacionim sistemima i programiranju. Osim toga, ovde ih očekuju mnoge stručne knjige iz oblasti biznisa, ekonomije, računovodstva, menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima, korporativne kulture, finansija, ekonomske politike, preduzetništva, marketinga i kapitalnih investicija.
 
 
Napredni pretraživač omogućava brz odabir knjiga na osnovu unetih parametara, kao što su naslov knjige, ime autora ili godina izdanja. Literatura je dostupna u svakom trenutku, na svakom uređaju, čime su uvećane mogućnosti njihovog stalnog usavršavanja.
 
Obrazovanje u našim ustanovama odgovara najvišim svetskim standardima, a pristup biblioteci ebrary to još jednom potvrđuje.
Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.