Nagrada za Savremenu osnovnu školu u kategoriji Obrazovanje i kultura

Savremena osnovna škola, najnoviji član LINK group porodice, dobila je prestižnu nagradu Top 50 najboljih sajtova u Srbiji, u kategoriji Obrazovanje i kultura, koju tradicionalno dodeljuje magazin PC Press. Svečana dodela priznanja, dvadeset druga po redu, održana je 6. februara, u prostorijama Skupštine grada Beograda.
 

Među 50 najboljih sajtova u Srbiji

 
Jedna od najmlađih obrazovnih institucija u Srbiji Savremena osnovna škola dobila je ovo priznanje u izuzetno jakoj konkurenciji, među brojnim edukativnim sajtovima i portalima obrazovnih i kulturnih institucija. Neki od kriterijuma za ocenjivanje bili su sadržaj sajta, nivo popularnosti, tj. posećenosti, ali i tehnički detalji i dizajn. 
 
Stručni žiri birao je najbolja online mesta na domaćem internetu za prethodnu kalendarsku godinu a, pored njihovih glasova, priliku da kaže svoju završnu reč imala je i publika. Organizatori manifestacije više od dve decenije posvećeni su praćenju promena u domaćem online svetu i nagrađivanjem najkvalitetnijih, sa jasno definisanim kriterijumima.
 

Prepoznat spoj inovativnosti i tradicije

 
LINK group je tržišni lider na polju agilnog obrazovanja na najvažnijim poljima na svetu, kao što su informacione tehnologije, poslovanje, marketing i dizajn, pa stoga ne čudi što se sajt Savremene osnovne škole našao na našoj listi, istakli su u obrazloženju priznanja organizatori ove prestižne manifestacije. 
 
Inovativni online identitet Savremene osnovne škole prati razvoj obrazovne institucije budućnosti, sa akcentom na kvalitetnom i stvarno drugačijem obrazovanju.
 

Dodatni podstrek za budući razvoj

 
Direktorki Savremene osnovne škole Jasmini Franolić uručena je nagrada, koja za nju predstavlja još jedan pokazatelj da su znanje, iskustvo, ljubav i savremen pristup edukaciji, prema standardima LINK groupa, pronašli svoje mesto među najboljima i na webu. 
 
Želim da izrazim veliku zahvalnost i zadovoljstvo kao neko ko je na čelu mlade i perspektivne obrazovne institucije, Savremene osnovne škole, ali i kao predstavnica LINK groupa, lidera u polju savremenog obrazovanja.
 
Dugo smo radili na osmišljavanju koncepta i razvoju ideja, a naša Savremena gimnazija predstavljala je temelj razvoja Savremene osnovne škole. Nagrada koju smo dobili je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu, ali i dodatni podstrek da nastavimo sa istim entuzijazmom i zalaganjem i u budućnosti, istakla je direktorka škole.