LINKovanje NA ADI: Više od mesec dana druženja, edukacije, zabave, humanosti i vrednih nagrada!

Prethodnih mesec dana svakog petka i subote od 16 do 20 časova družili smo se, dobro zabavljali, takmičili i podelili mnogo vrednih nagrada. 
 
Kompanija LINK group je ovog leta po prvi put organizovala zabavni program na Adi Ciganliji – pod nazivom LINKovanje na Adi, koji se održavao od 21. jula do 26. avgusta. Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju i druže sa mnogim poznatim glumcima, sportistima i muzičarima i da slušaju muziku po njihovom izboru.
 

Pobednicima sportskih takmičenja vredne nagrade

Pored dobre zabave, bila su organizovana i neobična sportska takmičenja. Tako smo dobili pobednike u žongliranju ogromnom loptom – prečnika 1,5 metara, ali i u popularnoj društvenoj igri „Ne ljuti se, čoveče”. 

 
Za mesec dana trajanja LINKovanja podeljeno je mnogo vrednih nagrada – preko 500 kurseva engleskog jezika i Photoshopa, koji će mnogima pomoći da usavrše svoje znanje i steknu dodatne, tražene veštine koje će im značiti prilikom izbora posla. Takođe, preko 1.000 torbi, lepeza i frizbija, obaveznih rekvizita za vrele letnje dane na Adi, dobilo je nove vlasnike. 
 
 

 

Prikupljen novac za Fondaciju „Podrži život”

 
Pored edukativnog, LINKovanje je imalo i humanitarni karakter jer je sve vreme trajanja manifestacije prikupljan novac za humanitarnu organizaciju „Podrži život“, koja pomaže deci koja boluju od teških bolesti da se leče kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 
 
Mnogo javnih ličnosti podržalo je LINKovanje. Između ostalih, na Adi su bili prisutni bivša košarkašica i sadašnja predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević, glumac Predrag Vasić, glumica Brankica Sebastijanović, pevač Željko Vasić, pevačica Bojana Vunturišević (ex „Svi na pod”), blogerka i YouTuberka Anastasija Grujić i muzička grupa „Ničim izazvan”. 
 
Pogledajte kako je bilo na Adi u poslednjih mesec dana. (VIDEO)