LINKgroup potpisao protokol o saradnji sa Akademskom inkluzivnom asocijacijom

LINKgroup i Akademska inkluzivna asocijacija održali su sastanak povodom izuzetno značajne teme. U pitanju je proširivanje mogućnosti zaposlenja osoba sa hendikepom u Srbiji. Kako je ova tema od ogromne važnosti, a nažalost neretko zanemarena, LINKgroup potpisivanjem ovog protokola o saradnji želi da podrži ciljeve za koje se zalaže Akademska inkluzivna asocijacija, kao i da aktivno učestvuje u povećanju njihove vidljivosti.

Zajednički cilj ove saradnje je stvaranje što boljih mogućnosti za zaposlenje osoba sa hendikepom, među kojima su i sadašnji i bivši studenti, te će LINKgroup pružiti svoj maksimum da kroz svoju obrazovnu alijansu implementira i unapredi što bolje prakse putem saradnje sa Akademskom inkluzivnom asocijacijom.

Izlazak na tržište rada nije jednostavan, ali verujemo da ćemo ovom saradnjom uspeti da doprinesemo promenama nabolje kada su u pitanju oni kojima je ta pomoć najpotrebnija.

Verujemo da je ova saradnja važan korak ka stvaranju ravnopravnijeg društva, u kojem se svakom pojedincu pruža jednaka mogućnost za razvoj i ostvarenje svojih potencijala.

Izjavu izvršnog direktora Akademske inkluzivne asocijacije Milana Jankovića povodom saradnje sa LINKgroupom možete pogledati na ovom linku.