LINKgroup donirao opremu Osnovnoj školi „Bora Stanković”, Tibužde

U okviru programa „LINK kidZ & Youth Without Borders Community Club”, LINK Educational Alliance je potpisala „Protokol o saradnji” sa Osnovnom školom „Bora Stanković” iz Tibužda, kod Vranja, na osnovu koga su đacima i nastavnicima škole donirani IT oprema i vredan nameštaj, koji će, verujemo, doprineti kvalitetnijoj realizaciji nastave i prijatnijem boravku dece i nastavnika u školi.

Takođe, nastavnicima škole omogućen je pristup seminarima u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje, čime promovišemo vrednosti saradništva, pomažemo razvoj nastavnog kadra i obogaćujemo bazu stručnjaka iz oblasti obrazovanja.

Izazovi, ideje i zajednički projekti

Zorana Bodiroga, direktorka K–12 škola, susrela se sa Dejanom Janjićem, direktorom ove osnovne škole, kao i sa njenim nastavnicima i đacima, i u prijatnom druženju razgovarala o izazovima sa kojima se njihova škola susreće, aktivnostima koje mogu biti deo zajedničkih budućih saradnji, idejama, predlozima i budućnosti škole.

Ovakvim gestom LINKgroup kao društveno odgovorna kompanija podstiče održivi razvoj, nesebično deleći svoje resurse zarad dobrobiti drugog.

Verujemo da je ovaj susret samo početak jedne lepe saradnje, a radost dece, oduševljenje i nasmejana lica potvrđuju njenu važnost.

Kako je sve proteklo, možete pogledati na video prilogu.