LINK group postao zvaničan Exam centar za polaganje Cambridge English ispita

Kompanija LINK group postala je zvaničan Exam centar za polaganje Cambridge English ispita i sticanje prestižnih sertifikata iz ove oblasti.
 
Uspešnom saradnjom sa organizacijom Cambridge English Language Assessment, pridružili smo se retkim Exam centrima otvorenog tipa u regionu koji su ovlašćeni da sprovode ispite i organizuju pripremne kurseve za sve kandidate koji uče ili predaju engleski jezik. To znači da u našem Open Exam centru možete polagati Cambridge English ispite bez obzira na to da li ste prethodno pohađali i pripremni kurs ili ne. 
 
Ispunjavanjem visokih standarda stručnosti na kojima se zasniva rad pomenute organizacije, kompanija LINK group sada je spremna da izvrši procenu vašeg nivoa znanja iz engleskog jezika, obezbedi vam kvalitetno usavršavanje i omogući polaganje ispita za neku od najpriznatijih svetskih kvalifikacija. 
 

Cambridge English Language Assessment – preko 100 godina iskustva i stručnosti

Organizacija Cambridge English Language Assessment bavi se procenjivanjem znanja engleskog jezika više od jednog veka i širom sveta sarađuje sa oko 2.800 ispitnih centara i više od 52.000 centara za pripremnu nastavu. 
 
Jedinstveni pristup učenju i ocenjivanju engleskog jezika koji ova organizacija primenjuje predstavlja kombinaciju iskustva i stručnosti i garantuje vam vrhunski kvalitet znanja.
 

Ispiti za uspešnu karijeru 

Cambridge English vam pomaže da naučite engleski i dokažete svoje jezičke veštine. Priprema za Cambridge English ispit obezbediće vam samopouzdanje i veštine potrebne za komunikaciju sa ljudima iz celog sveta.
 
Ove ispite priznaje više od 20.000 univerziteta, mnogobrojne srednje škole, kao i kompletan privatni i javni sektor širom sveta. Svi Cambridge English ispiti dele se u četiri grupe prema potrebama kandidata: 
 
  • Young learners
  • General english and english for school
  • Academic and professional english
  • Business english
 
Uspešnim polaganjem Cambridge English ispita stičete međunarodno priznat sertifikat koji dokazuje nivo vašeg znanja i komunikacijskih sposobnosti na engleskom jeziku. Na taj način vrlo jednostavno ćete moći da dokažete nivo znanja koji se od vas traži i tako se izdvojite među drugim kandidatima. 
 
Sve što je potrebno da uradite za polaganje ovog ispita jeste da se registrujete u našem Exam centru i izaberete ispit koji odgovara vašem obrazovanju. Ukoliko niste sigurni koji ispit je idealan za vas, ovaj besplatan test od 25 pitanja će vam pomoći da to saznate.