LINK group i Mikser House: Zajedničkim snagama do novog kulturnog i edukativnog regionalnog centra u Sarajevu

Kreativnost, inovativnost i afirmacija apsolutnih vrednosti. Razmena ideja, kreativnih sadržaja, kao i podsticanje preduzetništva kod mladih... 
 
To su zajedničke vrednosti i ideje koje su spojile kompaniju LINK group i kreativni kolektiv Mikser na putu ka pokretanju Mikser House projekta u Sarajevu – novog regionalnog kulturnog i edukativnog centra koji će okupljati umetnike, kreativce, mlade ljude željne novih znanja i publiku iz celog regiona i sveta.
 
Zato nam je veliko zadovoljstvo što će, zahvaljujući zvaničnoj saradnji sa Mikserom, kompanija LINK group i ITAcademy imati stalno prisustvo u okviru ovog novog prostora.
 

Innovation Lab powered by ITAcademy

 
Projekat Mikser House Sarajevo prostire se na preko 1.300 kvadratnih metara u industrijskoj zoni Pofalići u kompleksu kasarne „Vaso Miskin Crni”. Sastoji se iz koncertne i sajamske sale, dizajn šopa, kantine i galerije „Frederik Moris”, a veliki deo prostora biće odvojen i za jedinstveni Innovation Lab.
 
Innovation Lab je prostor u kome se kombinuju edukacija, kultura i inovacije. U njemu će se održavati edukativni programi, seminari, radionice, a biće uređen i kao specifični coworking prostor – sve to uz veliku podršku ITAcademy iz Sarajeva i kompanije LINK group.
 

Veliko otvaranje u septembru

 
Nakon pet godina rada u beogradskom kvartu Savamala, tokom kojih je održano preko 1.500 kulturnih događaja, sa više od milion posetilaca, Mikser House zvanično otvara vrata novog regionalnog centra u Sarajevu, 8. septembra 2017. godine.
 
Mikser House će nastaviti da okuplja stvaraoce i stručnjake iz celog regiona i predstavlja mesto susreta građana, arhitekata, dizajnera, umetnika, muzičara, kompanija, javnih institucija, medija, međunarodne i lokalne zajednice, a LINK group će im na tom putu uvek biti podrška i partner.
 
Vidimo se na otvaranju i ne zaboravite da posetite ITAcademy Innovation Lab!