LINK group i ICT Hub zajedničkim snagama: besplatna pomoć polaznicima u realizaciji sopstvenog IT biznisa

Najnovije u nizu partnerstava, koja LINK group sklapa sa raznim organizacijama i kompanijama kako bi podigla kvalitet edukacije u našim obrazovnim institucijama, jeste partnerstvo sa ICT Hub biznis inkubatorom.

Zahvaljujući ovom partnerstvu polaznici ITAcademy, studenti ITS-a, i učenici ITHS-a dobili su mogućnost da potpuno besplatno postanu korisnici usluga koje pruža ICT Hub biznis inkubator. Zainteresovanima će na raspolaganju biti svi raspoloživi resursi, saveti mentora i lekcije edukatora što će biti konkretna podrška na putu pokretanja uspešnog biznisa u IT sektoru. Na ovaj način LINK group izlazi u susret realnim potrebama polaznika naših institucija sa željom da bude njihov najveći saveznik u pokretanju vlastitog biznisa i ostvarivanju uspešne karijere.

Šta je ICT Hub biznis inkubator?

ICT Hub biznis inkubator nastao je po ugledu na uspešne svetske projekte sa idejom da bude katalizator razvoja IT projekata od start-up faze do faze rasta.

Polaznici ITAcademy, učenici ITHS-a i studenti ITS-a imaju mogućnost da u vremenskom periodu od 12 meseci potpuno besplatno koriste sve resurse i celokupnu podršku ICT Huba, zahvaljujući čemu će biti u prilici da na mnogo lakši način pokrenu svoj IT biznis.

Svim polaznicima ICT Hub ustupa na korišćenje svoje prostorije, prilagođen kancelarijski prostor, konferencijsku salu, najsavremeniju Cloud and Computing platformu za razvoj i testiranje, kao i potpunu tehničku podršku i administrativnu pomoć.

ICT Hub omogućava svojim polaznicima i biznis treninge iz poslovnog razvoja, upravljanja projektima, identifikovanja tržišta za plasiranje proizvoda itd. Saznajte više o ICT Hub biznis inkubatoru.

Najsavremeniji prostor za rad

Hi-tech prostor ICT Huba se nalazi u Naučno-tehnološkom parku „Zvezdara” u Beogradu i sastoji se od 40 mesta za rad, dva conference rooma, relax sobe sa golf terenom i prostora za razmenu i zajednički rad. Sve to vam je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Višestruka korist za polaznike ICT Hub biznis inkubatora

Još jedna od prednosti korišćenja usluga ICT Hub biznis inkubatora jeste i mogućnost upoznavanja novih ljudi sa kojima je moguće razmeniti iskustva i uspostaviti kontakte koji se mogu pokazati značajnima u budućoj karijeri.

Znanja i iskustvo stečeno u ICT Hub biznis inkubatoru mogu igrati presudnu ulogu u izgradnji uspešnog biznisa u IT sektoru. LINK group je prepoznao tu mogućnost i pružio priliku polaznicima svojih ustanova da besplatno razvijaju svoje poslovne ideje uz podršku i resurse koje ICT Hub pruža. Nadamo se da ćemo na ovaj način pomoći svima, koji su tokom školovanja u našim ustanovama razvili neku biznis ideju, da je uspešno sprovedu u delo i da kod nas stečena znanja primene u praksi, na sopstvenim IT biznis projektima.

Ovo je još jedan način da pokažemo da verujemo u znanja kojima raspolažu naši polaznici, učenici i studenti i da želimo da budemo njihov najveći saveznik na putu do poslovnog uspeha i lične afirmacije.