LINK group dobitnik nagrade za doprinos razvoju elektronskog poslovanja

Kompanija LINK group ovogodišnji je dobitnik nagrade E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji. Jedanaesta konferencija „E-trgovina“ nastavila je tradiciju afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju e-poslovanja, te je Stručni odbor konferencije ocenio „Projekat online prodaje usluga edukacije“, kao jedno od najboljih ostvarenja e-trgovine za 2011. godinu.

LINK group je svojim pozitivnim primerom i postignutim rezultatima pokazala da profesionalnim opredeljenjem, uz posvećenost inovacijama i kvalitetu, pruža doprinos obrazovanju i celokupnoj stručnoj zajednici u Srbiji i regionu da bude bolja.

"Nagrada za nas predstavlja izazov da i dalje svojim radom potvrđujemo visoko postavljenje standarde, ali istovremeno, ona je i potvrda opredeljenja Link group-a da prati najnovije tehnologije i svetske trendove kada je o elektronskom poslovanju reč" izjavio je Nikola Subotić, izvršni menadžer kompanije, prilikom svečanog uručenja priznanja.

Konferencija E-trgovina predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja. Među dosadašnjim dobitnicima priznanja su kompanije poput VISA International, "Pakom computers", kompanija Delta M, Narodna banka Srbije, Poštanska stedionica, sajt Infostud.

Video vest o ovom događaju možete pogledati ovde:

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.