Kompanija LINK group postala je član Američke trgovinske komore u Bosni i Hercegovini (AmCham BiH)

Kompanija LINK group postala je član Američke trgovinske komore u Bosni i Hercegovini (AmCham BiH) i tako proširila svoja mnogobrojna parterstva sa još jednom veoma važnom organizacijom u regionu. 
 
Ovim članstvom LINK group postaje deo prestižne AmCham svetske mreže. Saradnja će imati bitnu ulogu u poboljšanju poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini, kao i u promovisanju visokih standarda obrazovanja u čitavom regionu. 
 

Društvo najuspešnijih preduzeća i organizaija

AmCham zajednica okuplja najuspešnija preduzeća i organizacije iz svih sektora privrednog i društvenog života. Komora ujedinjuje pravne i konsultantske kompanije, ICT kompanije, agencije za odnose s javnošću, marketing i oglašavanje, kao i neprofitne i obrazovne organizacije i ustanove. 
 
Organizacija AmCham BiH član je Američke trgovinske komore, jedne od najvećih svetskih organizacija, koja zastupa interese preko 3 miliona registrovanih kompanija u svim sektorima i delovima sveta. Američka trgovinska komora neguje razvijena partnerstva sa različitim kompanijama, od onih najmanjih, do velikih internacionalnih korporacija među kojima je i LINK group.