Kompanija LINK group na međunarodnom sajmu o informacionim tehnologijama u obrazovanju – Bett 2016, London

Konstantna težnja ka napredovanju i inovacijama u sferi obrazovanja, učinila je da u pružanju znanja i veština studentima, učenicima i polaznicima naših obrazovnih ustanova uvek idemo u korak sa najnovijim trendovima.
 
Zbog toga su predstavnici kompanije LINK group posetili Bett Show 2016 – najveći i najpoznatiji svetski sajam o informacionim tehnologijama u obrazovanju, koji se održao od 20. do 23. januara u Londonu.
 
Bett 2016 London
 
Na sajmu su učestvovale najznačajnije kompanije iz IT oblasti: Microsoft, Google, Lenovo, Dell, Asus, Intel ali i ugledni univerziteti poput Cambridgea i drugih obrazovnih institucija. Ukupno, predstavilo se 867 izlagača iz celog sveta, koji su pred više od 35.000 posetilaca pokazali kako će obrazovanje izgledati u budućnosti.
 
Glavne teme ovogodišnjeg okupljanja bile su e-Learning tehnologije, primena VR uređaja u edukaciji, robotika i mogućnosti koje pruža 3D štampa.
 
Kompanija LINK group već primenjuje mnoge inovacije koje su predstavljene na sajmu, a zahvaljujući učešću u aktivnostima koje su organizovane u sklopu programa i prikupljenim primerima korišćenja IT tehnologije u obrazovne svrhe, postavljena je osnova za dalje unapređenje naših edukativnih servisa i ustanova.