Kompanija LINK group i BusinessAcademy partneri međunarodne konferencije #PRilika 2018

Kompanija LINK group i BusinessAcademy bili su partneri ovogodišnje međunarodne konferencije #PRilika 2018 i na taj način uspostavili saradnju na duže staze. 
 
BusinessAcademy je ove godine bila partner studentskog takmičenja Case Study, koje se održava u okviru konferencije, i za pobednike takmičenja obezbedila vredne nagrade. 
 
Studenti su u okviru #CASESTUDY 2018 imali zadatak da kreiraju komunikacionu kampanju za povećanje prepoznatljivosti i bolje pozicioniranje BusinessAcademy, a pobednički timovi dobili su jednogodišnje školovanje po svom izboru. 
 

#PRilika – tradicionalni skup stručnjaka iz oblasti odnosa sa javnošću

 
#PRilika, međunarodna konferencija koju organizuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću – DSOJ, prerasla je u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. U proteklih osam godina na konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora. 
 
Ovogodišnja konferencija, pod sloganom „Umetnost komunikacije”, obuhvatila je teme koje uključuju dizajn, tehnologiju, inovaciju, etiku u komunikacijama, festivale regiona, merenje uspešnosti PR kampanja itd.
 
Konferencija se svake godine održava s ciljem boljeg razumevanja kako komunikacija funkcioniše u 2018. godini i kakva nas transformacija u komunikaciji očekuje narednih godina.
 

Zapažena uloga Fakulteta savremenih umetnosti

 
I Fakultet savremenih umetnosti, koji se takođe nalazi u okviru obrazovnih institucija kompanije LINK group, bio je važan deo ovogodišnje međunarodne konferencije #PRilika. Studentski tim sa FSU pod nazivom „Storitelerke” je u opštoj konkurenciji osvojio drugo mesto na #CASESTUDY 2018.
 
Profesor na FSU i šef departmana Menadžment umetničke produkcije i medija Petar Stanojlović učestvovao je u redovnom programu, u diskusiji „Etika u komunikacijama”, koja je izazvala veliku pažnju kako studenata, tako i iskusnih PR stručnjaka. 
 
Doktorandi  vizuelnih umetnosti FSU imali su izložbu slika u holu hotela „Hilton”, koji je bio domaćin celog događaja. Njihovi radovi oduševili su sve prisutne goste.
 
Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjoj konferenciji #PRilika: