Jedinstveno u regionu: LINK Android aplikacije za učenje na daljinu

Neprestano se prilagođavamo razvoju informacionih tehnologija i svojim polaznicima omogućavamo učenje podržano najsavremenijim softverskim rešenjima i alatima. Već 15 godina uspešno se bavimo profesionalnom edukacijom i nastavljamo da nastavu u okviru naših obrazovnih institucija činimo još naprednijom, kvalitetnijom i interesantnijom.

U skladu sa tim principima, ponovo smo pokrenuli nešto jedinstveno i revolucionalno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima.

Kreirali smo Android aplikacije za mobilne telefone i tablet uređaje kako bismo još više unapredili elemente procesa učenja i na što bolji način iskoristili mogućnosti koje pružaju nove mobilne tehnologije i internet.

Umesto iz knjige i sveske, polaznici naših obrazovnih institucija od sada mogu da uče i preko mobilnog telefona ili tablet računara, što im omogućava maksimalnu slobodu u učenju i proširuje iskustvo tradicionalne učionice.

Besplatne Android aplikacije omogućavaju upravljanje kursevima, pristup nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimanje materijala za učenje, praćenje predavanja preko live streama, rešavanje testova.

Prednosti korišćenja ovakvih aplikacija su mnogobrojne, a samo neke od njih su da polaznici za učenje koriste najsavremenije nastavne metode, bez obzira na to gde se nalaze, i imaju mogućnost stalne komunikacije sa kolegama, predavačima i profesorima.

Praćenje nastave na ovakav način omogućava brže i efikasnije usvajanje novih znanja i povećava motivaciju za učenje i napredovanje.

Posetite Google Play prodavnicu i preuzmite LINK Android aplikacije potpuno besplatno.

 

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.