Jedinstveni program LINKedu for Employees za usavršavanje zaposlenih u kompaniji LINKgroup

Kompanija LINKgroup i obrazovni servis CompanyAcademy samo za svoje zaposlene pokreću jedinstveni koncept LINKedu for Employees, u okviru koga su zaposlenima dostupne neograničene mogućnosti za usavršavanje i dodatnu edukaciju.
 
Kao kompanija koja se bavi obrazovanjem, u LINKgroupu smo svesni da samo napredovanjem, kontinuiranim učenjem i ličnim razvojem zaposlenih napreduje i sama kompanija, kao i da je ulaganje u zaposlene ujedno i najbolja poslovna investicija. LINKedu for Employees je jedan od najznačajnijih koraka u tom pravcu.
 

Sveobuhvatna baza znanja na raspolaganju

Edukativno rešenje u okviru LINKgroup porodice CompanyAcademy namenjeno je upravo usavršavanju i obrazovanju zaposlenih u različitim kompanijama kroz nekoliko modela. Zaposlenima u kompanijama na raspolaganju su online i video kursevi na Platformi za učenje na daljinu, kao i raznovrsne in-house, tradicionalne i blended obuke.
 
Budući da svakodnevno zajedno težimo ostvarenju svoje misije – pomaganja ljudima da postanu uspešniji – isto i još više želimo i svojim zaposlenima. Zaposlenima želimo što više znanja i uspeha i što bolje profesionalne kompetencije. To sveobuhvatno znanje dato je u vidu velike baze znanja koja će im biti dostupna na našoj Distance Learning platformi, jedinstvenoj online platformi za učenje na daljinu na ovim prostorima.
 
Usavršavanje kroz LINKedu for Employees program
 
Ovu bazu znanja stavljamo na raspolaganje svim zaposlenima u kompaniji LINKgroup kroz program LINKedu for Employees. To znači da zaposleni imaju na raspolaganju usavršavanje na više od 400 online i video kurseva u 12 profitabilnih oblasti: IT-ju, prodaji, biznisu, HR-u, marketingu, produkciji, dizajnu, menadžmentu, administraciji (mreža), jezicima, informacionoj pismenosti i soft skillsu. Ova baza će se u budućnosti samo širiti, ažurirati i dopunjavati novim kursevima, te će postajati sve sadržajnija za usavršavanje.
 

Kako izgleda usavršavanje kroz program LINKedu for Employees?

Svaki zaposleni u kompaniji LINKgroup ima svoj nalog na DL platformi, gde će mu na mesečnom nivou biti dodeljivani različiti kursevi, po njegovom izboru, u skladu sa njegovim oblastima rada, mogućim interesovanjima i potencijalima za razvoj i napredovanje.
 
Zaposleni može da izabere neograničen broj kurseva predviđenih za njegov sektor, a jedini uslov je uspešna realizacija prethodnih kurseva. 
 
Ceo LINKedu for Employees je osmišljen tako da zaposleni sami određuju svoj tempo rada na kursevima, izdvajaju vremena koliko imaju i uče u skladu sa svojim mogućnostima.
 

Zajedno do još većih uspeha

Sigurni smo da će kursevi u okviru LINKedu for Employees programa zaposlenima pomoći u individualnom razvoju, u obnavljanju zaboravljenih znanja, doneti im i neka nova i omogućiti još efikasnije obavljanje radnih zadataka i dodatno unapređenje profesionalnih kompetencija.