ITHS obeležio Dan bezbednog interneta u Srbiji nagradnom akcijom

Svetski dan bezbednog interneta, pod sloganom „Poveži se i poštuj drugog" obeležen je juče na drugom spratu TC „Ušće”. Fondacija B92, organizacija „Save the children”, u saradnji sa Srednjom školom za informacione tehnologije (ITHS) kompanije LINK group potrudile su se da ovaj događaj učine zanimljivim za sve posetioce i da kroz edukaciju istaknu i daju odgovore na ključna pitanja o bezbednosti na internetu.

Decu i roditelje dočekale su tradicionalne i virtuelne igre putem kojih su mogli da saznaju nešto više o bezbednom korišćenju interneta. Igrajući se i praveći „žabice" najmlađi su mogli da saznaju nešto više o bezbednosti na internetu, ali i da se dobro zabave. Zahvaljujući senzorima Xbox-a takmičari su mogli da „voze čamac", „šetaju džunglom" ili da „bacaju vatrene lopte".

Ono što je posetioce „Ušća” još moglo da obraduje bila je mogućnost da osvoje jedan besplatan kurs engleskog jezika Srednje škole za informacione tehnologije (ITHS) kompanije LINK group.

Bilo je dovoljno samo to da kliknu na tablet računar i ostave svoje kontakt podatke. Srećni dobitnik/dobitnica, koji će biti izvučen u narednih nekoliko dana, moći će da uči engleski jezik iz svoje udobne fotelje kod kuće, zahvaljujući platformi za učenje na daljinu kompanije LINK group.

Galeriju fotografija sa ovog nesvakidašnjeg događaja možete pogledati ovde.

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.