ITAcademy i Infostud besplatno dodelili školovanje za najtraženija IT zanimanja

ITAcademy i Infostud organizovali su akciju u okviru koje su svi zainteresovani za IT zanimanja imali priliku da besplatno osvoje jednogodišnje školovanje na ITAcademy. 

Osnovni kriterijum za dodelu školovanja bilo je motivaciono pismo, a svaki učesnik je trebalo da obrazloži zašto baš on zaslužuje da dobije ovu nagradu i kako će školovanje uticati na njegovu karijeru. 
 
Među nekoliko stotina učesnika i različitih razloga i motiva za učešće, školovanje na ITAcademy osvojio je inženjer informatike, Boris Bojat iz Novog Sada, koji se izdvojio po velikoj želji da unapredi svoje veštine iz IT oblasti. On je, između ostalog, napisao da mu je porodica glavna motivacija, a da će mu školovanje na ITAcademy obezbediti neophodna znanja za napredovanje u karijeri. 
 
ITAcademy i Infostud
 
U prostorijama ITAcademy u Zemunu Boris Bojat potpisao je ugovor o stipendiranju i izabrao da se usavršava za PHP programiranje. Od 1. novembra on će biti jedan od mnogobrojnih online polaznika IT akademije. Mogućnost praćenja nastave online bila je još jedan razlog da se Boris opredeli za školovanje na ITAcademy, jer smatra da ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalnu nastavu.
 
Upisni rok otvoren je za sve koji žele da, poput Borisa, preuzmu odgovornost za svoju karijeru i postanu visokoplaćeni IT stručnjaci. Posetite sajt www.it-akademija.com i saznajte više.