Internacionalna članstva i partnerstva kao garant visokog kvaliteta edukacije koji obezbeđuje LINKgroup

Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu edukativnih usluga koje obezbeđuju obrazovne ustanove u sklopu LINKgroupa, kao i visokim standardima i uslovima koje kontinuirano ispunjava, LINKgroup je i ove godine partner i član najcenjenijih međunarodnih organizacija.
 
LINKgroup je u proteklom periodu uspostavio nova partnerstva i članstva u prestižnim međunarodnim organizacijama: International Project Management Association – IPMA i IPMA Srbija, Authorized PSI Assessment Center, European Digital Learning Network i London Chamber of Commerce and Industry. 
 
Još jedan pokazatelj nastojanja ove kompanije da posluje u skladu sa najvišim svetskim standardima jesu i obnovljena partnerstva u značajnim internacionalnim institucijama za edukaciju i kvalifikaciju, među kojima su: Cambridge Assessment International Education, Cambridge Assessment English, Chartered Institute of Marketing ili Human Resource Certification Institute.
 

Partnerstvo i članstvo u International Project Management Association – IPMA i IPMA Srbija

International Project Management Association – IPMA je vodeća svetska organizacija za profesionalnu sertifikaciju projektnih menadžera, koja sarađuje sa više od 70 nacionalnih organizacija širom sveta. Njihov sertifikat ima nivo najjačeg svetskog standarda za projektne menadžere i predstavlja neoboriv dokaz njihovih znanja i sposobnosti, kao i jedan od uslova za rad u ovoj branši.

IPMA
LINKgroup je u proteklom periodu uspostavio partnerstvo sa IPMA organizacijom na svetskom nivou i članstvo u IPMA Srbija, što je potvrda da smo ispunili izuzetno visoke standarde koje ove cenjene institucije stavljaju pred svoje partnere. 
 

Predstavništvo LINKgroupa u Sarajevu postalo Authorized PSI Assessment Center

Predstavništvo LINKgroupa u Sarajevu (Bosna i Hercegovina) postalo je Authorized PSI Assessment Center, što znači da ima ovlašćenje da sprovodi testiranja i dodeljuje sertifikate iz oblasti biznisa, IT-ja i engleskog jezika.

Ps
PSI Services je više od 70 godina globalni lider u oblasti programa online testiranja koji su ključni za svaki sektor, sa izvanrednim rezultatima u oblasti informacionih tehnologija, avijacije, finansija, zdravstvene zaštite i proizvodnje. 
 

Jedina kompanija u Srbiji koja je član European Digital Learning Network (DLearn)

LINKgroup je postao jedina kompanija u Srbiji koja je članica prestižne European Digital Learning Network (DLearn), vodeće svetske mreže koja okuplja najeminentnije evropske organizacije i eksperte kako bi zajedno odgovorili na složene izazove digitalnog doba kroz unapređenje edukacije i omogućavanje digitalnog učenja. DLearn sa svojim partnerima pokreće brojne internacionalne inicijative, projekte i aktivnosti i učestvuje u njima kako bi se promovisalo digitalno obrazovanje u svim delovima Evrope.

DLearn logo
Članstvo u ovoj prestižnoj evropskoj organizaciji predstavlja još jedno priznanje i potvrdu posvećenosti LINKgroupa da savremeno obrazovanje, u skladu sa potrebama 21. veka, učini dostupno svima. 
 

Nova akreditacija za predstavništvo LINKgroupa u Bukureštu

Predstavništvo LINKgroupa u Bukureštu dobilo je akreditaciju za London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) – Approved Examination Centre, što znači da će u narednom periodu i polaznici i kandidati u Rumuniji biti u mogućnosti da polažu LCCI ispite iz oblasti biznisa, marketinga, digitalnog marketinga, prodaje i PR-a.

IPMA
London Chamber of Commerce and Industry postoji više od 100 godina kao međunarodno priznato udruženje za dodelu sertifikata. Od svog osnivanja, 1881. godine, LCCI je prepoznao potrebu za poboljšanjem komercijalnog i stručnog obrazovanja uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati obuhvataju stručne, profesionalne i sertifikate iz oblasti engleskog jezika koje priznaje i uvažava veliki broj poslodavaca, vlada i univerziteta širom sveta.
 

Dugogodišnji partner LINKgroupa: Cambridge Assessment International Education

Cambridge je već godinama partner LINKgroupa, a budući da naša kompanija kontinuirano ispunjava stroge zahteve ove prestižne međunarodne institucije, i ove godine nastavljena je saradnja u vidu obnovljenog partnerstva.

Cambridge
Cambridge International sertifikati predstavljaju spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoju karijeru ili nivo obrazovanja. Ove kvalifikacije se fokusiraju na brojne oblasti, specifične za određene poslove, uključujući ICT, poslovanje i menadžment, te svedoče o stručnosti onoga ko ih poseduje u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Kao što je opštepoznato, Cambridge kvalifikacije su visokocenjene svugde u svetu. 
 

Cambridge Assessment English Authorized Center već niz godina

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa organizacijom Cambridge Assessment English, kompanija LINKgroup već godinama ima status Cambridge Assessment English Authorized Center za polaganje Cambridge English ispita i procenu znanja engleskog jezika.

Cambridge English
Cambridge Assessment English je deo ispitnog odeljenja u okviru Cambridge univerziteta iz Velike Britanije i vodeći je provajder međunarodnih programa i kvalifikacija iz engleskog jezika u više od 130 zemalja. Kao što je poznato, Cambridge Assessment English neguje jedinstveni pristup učenju i ocenjivanju engleskog jezika kroz brojne ispitne i pripremne centre širom sveta. Cambridge English kvalifikacije priznaje više od 20.000 univerziteta, poslodavaca i državnih organa širom sveta. 
 

LINKgroup je jedan od 200 Chartered Institute of Marketing (CIM) akreditacionih centara

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu edukaciju i sertifikaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa. CIM sertifikati su priznati u celom svetu i najbolja su potvrda znanja i stručnosti u oblasti marketinga.

CIM
Kompanija LINKgroup je već godinama jedan od 200 akreditacionih centara u celom svetu preko kojih se može doći do najcenjenijeg međunarodnog sertifikata u oblasti marketinga. U prethodnom periodu, zahvaljujući visokim standardima kvaliteta u radu koje LINKgroup ostvaruje, ova saradnja je obnovljena i unapređena. 
 

Human Resource Certification Institute – HRCI

LINKgroup godinama obezbeđuje stručnu sertifikaciju menadžera ljudskih resursa preko najvišeg nivoa partnerstva sa vodećim svetskim institutom za HR sertifikaciju, Human Resource Certification Institute (HRCI) iz Sjedinjenih Američkih Država. Budući da LINKgroup ispunjava uslove koji su potrebni za ovaj prestižni status, partnerstvo sa HRCI se nastavlja, kao i mogućnosti za sertifikaciju naših polaznika.

HRCI
Poznato je da je HRCI sertifikacija cenjena u krugu direktora i profesionalaca u sektorima za ljudske resurse širom sveta. Zbog toga više od 250.000 HR profesionalaca širom sveta ima ova cenjena zvanja i njihov broj neprestano raste. 
 

Cenimo potvrđena partnerstva i postavljamo nove izazove

Dok sa ponosom i radošću gledamo na uspehe i ostvarene saradnje na internacionalnom niovu, pred sebe neprestano postavljamo nove izazove. Uvek smo u potrazi za novim partnerstvima, težimo da ispunimo visoke kriterijume kvaliteta i nastojimo da svojim polaznicima, učenicima i studentima pružimo što kvalitetnije i savremenije obrazovanje, kao i značajne mogućnosti za međunarodnu kvalifikaciju i sertifikaciju.