Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft podignuto na još viši nivo

Najviši kvalitet školovanja u okviru kompanije LINK group garantovan je mnogobrojnim članstvima i partnerstvima sa svetski poznatim IT institucijama i kompanijama, što svim polaznicima i studentima pruža velike mogućnosti za napredovanje i uspeh.
 
Jedno od najznačajnijih među njima je i dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft, koje smo sada unapredili u status Microsoft Partner Silver Learning.
 
Ova kompetencija predstavlja potvrdu o ekspertskom nivou u radu sa Microsoft tehnologijama u procesu edukacije i jedan od najbližih poslovnih odnosa sa kompanijom Microsoft.
 
Microsoft Partner program našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti, koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.
 
Microsoft Partner Program je namenjen kompanijama iz IT sektora, koje pružaju širok spektar usluga i rešenja zasnovanih na platformi ove kompanije (konsalting, razvoj, održavanje, podrška, obuka, softverski paketi, hosting i drugo). Članstvo u programu predstavlja svojevrsnu garanciju posedovanja širokog raspona tehničkih znanja i veština potrebnih za primenu Microsoftovih rešenja, a istovremeno, ono je i potvrda opredeljenja LINK groupa da prati najnovije tehnologije.