Društveno odgovorne akcije ITAcademy LINK group

ITAcademy LINK group pokloniće web sajt za turističku rutu "Putevima Tesle i Stanojevića kroz Srbiju", kao i za biznis mlade i uspešne preduzetnice Ane Zlatković. Ovim akcijama kompanija LINK group će aktivno podržati razvoj, sa jedne strane, kulturnog turizma, a sa druge strane, ženskog preduzetništva.

Sajt za kulturnu rutu "Putevima Tesle i Stanojevića kroz Srbiju" predstavljaće prvi sajt jednog puta kulture u Srbiji. Ruta, koja će biti predstavljena na sajtu, obuhvatiće sve topose koje su bile od velikog značaja za rad i pronalazaštvo velikih inovatora Nikole Tesle i Đorđa Stanojevića.

Smatramo da je projekat od izuzetnog značaja za Srbiju i zato želimo da naša ITAcademy doprinese njegovom daljem razvoju. Ovo je i jedan od načina našeg vraćanja duga Tesli kao velikom naučniku koji je patentom za daljinsko upravljanje dao veliki doprinos u oblasti modernih komunikacija i interneta - izjavio je Nikola Subotić, izvršni menadžer ITAcademy.

Sajt rute na srpskom i engleskom jeziku, koji će izraditi najbolji polaznici ITAcademy omogućiće da se domaći i strani turisti upoznaju sa naukom, kulturom, industrijskom baštinom i tradicijom Srbije.
 

2

Verujem da će sajt biti gotov do kraja leta. Očekujem da sajt duhom podseća na Teslino vreme, davne dane kada su građene hidroelektrane, ali u tehnološkom smislu on mora da bude više nego moderan – ističe koordinator projekta, predavač ITAcademy Aleksandar Burić.

Pored podrške ovom projektu, ITAcademy će u narednom periodu pokloniti celokupan vizuelni identitet Ani Zlatković, jednoj od 17. najboljih preduzetnica po izboru časopisa Blic Žena.

Ana se bavi dizajnom i izradom unikatnih torbi. Najbolji polaznici ITAcademy kreiraće sajt, logotip i promotivni materijal  za njen biznis sa ciljem unapređenja poslovanja i promocije njenih rukotvorina u zemlji i u inostranstvu. Sa druge strane, ovom akcijom ITAcademy i kompanija LINK group pružiće podršku ženskom preduzetništvu i poslovnoj inicijativi.

 

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.