CompanyAcademy među najboljim sajtovima u Srbiji u 2019. godini

CompanyAcademy, najmlađi član velike LINK-ove porodice, dobila je laskavo priznanje za najbolje online stvari za 2019. godinu po izboru PC Pressa, koji je 23. put organizovao izbor Top 50 najboljih sajtova u celoj Srbiji.
 
CompanyAcademy sajt našao se među 5 najboljih sajtova za proteklu godinu u kategoriji „Poslovni i društveni servisi”.
 

CA u elitnom društvu

 
Internet je sve veći, a sajtovi sve bolji, tako da su iz godine u godinu i kriterijumi za odabir najboljih sajtova sve viši, ali priznanje za jedan od najboljih sajtova u Srbiji nije iznenadilo članove CompanyAcademy tima.

„Kada javnost i stručnjaci prepoznaju naš kvalitet, znamo da smo na pravom putu”, kaže Dejan Martić, Business Sales Lead CompanyAcademy, i dodaje: „CA tim čine stručnjaci koji su posvećeni ispunjenju svih želja naših klijenata. Mi smo veliki tim koji svakodnevno ispituje svoje granice i pokušava da pronađe inovativne ideje za pristup svakom novom zadatku. Baš zato svim članovima CA tima čestitam na ovom posebnom priznanju. Potpuno je zasluženo.”

Martić je naglasio i da iza uspeha CA pre svega stoji njen osnivač, internacionalna kompanija LINKgroup, koja trenutno okuplja 30 obrazovnih servisa, 11 obrazovnih institucija i 2 instituta.
 
PC Press priznanje za CompanyAcademy
 
I direktorka PC Pressa, Vesna Čarknajev, ima samo reči hvale za CompanyAcademy.
 
„CompanyAcademy je još jedna odlična lokacija koja nam dolazi iz LINKgroupa. Mi vrlo poštujemo ono što LINKgroup ukupno radi kada je reč o obrazovanju, pre svega o obrazovanju u informacionim tehnologijama i modernim zanimanjima. Kod LINKgroupa je sve to onako kako treba za 21. vek”, istakla je ona, a kako PC Press navodi, CA je pravo mesto ako želite da vaša kompanija krene napred.
 
Znanje je najveće bogatstvo, pa kroz obrazovanje i licenciranje zaposlenih možete da stignete do šireg tržišta, većih investicija, uspešnijeg poslovanja i, na kraju krajeva, većeg prihoda. CompanyAcademy vas vodi tim putem kroz LMS i CA platformu sa stotinama online i video kurseva, ispita i drugih aktivnosti. Sajt je moderan, jednostavan za korišćenje i omogućava da brzo krenete napred – probajte! – ističe se u njihovom saopštenju.
 

Svečana dodela nagrada u Skupštini Grada

 
Predstavnicima Top 50 2019 svečano su uručene nagrade u utorak, 4. februara, u Skupštini Grada Beograda, a CompanyAcademy je u uži izbor najboljih sajtova ušao na osnovu različitih kriterijuma koje je žiri razmatrao: kvalitet teksta, vizuelne i tehnološke inovacije, korisnički doživljaj, autentičnost poruke koju nose sajtovi...

„Ovo priznanje pokazuje koliko ulažemo ne samo u kvalitet usluga koje CompanyAcademy nudi već i u sam online nastup. Kvalitet sajta opravdava kvalitet svega što pružamo kompanijama koje odaberu CompanyAcademy za svoj napredak”, rekao je Martić, koji je preuzeo PC Press priznanje.

Nagrade Top 50 2019 ove godine je birao žiri koji su, pored kolegijuma redakcije PC Pressa, činili i Uroš Bogdanović (KrAn studio), Anđelka Ducić (Symbiotic), Mićko Ljubičić (Tim Talenat) i Bora Miljanović (Represent Communications).
 

Neka CompanyAcademy bude i vaš najbolji izbor

 
CompanyAcademy bavi se edukacijom zaposlenih kroz moderne online i tradicionalne obuke. Personalizovana LMS platforma sa preko 400 online i video kurseva koji pokrivaju 12 perspektivnih oblasti današnjice pruža svakoj kompaniji mogućnost da odabere baš one obuke koje su potrebne njenim zaposlenima.
 
Pored toga, kompanijama CA nudi i sticanje prestižnih sertifikata, produkciju, multimedijalni studio i profesionalni consulting čime zadovoljava različite potrebe na razvojnom putu svakog biznisa.