Bogata ponuda poslova, vredne nagrade i interaktivna predavanja obeležili prolećni LINK2job sajam zapošljavanja

Dvanaesti po redu veliki regionalni sajam zapošljavanja LINK2job održan je 12. maja, u periodu od 10 do 18 časova, u hotelu „Metropol Palace”, u organizaciji Centra za razvoj karijere i uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na prolećnom sajmu posetioci su imali prilike da konkurišu na preko 250 otvorenih radnih mesta najuspešnijih regionalnih kompanija, među kojima su Manpower, PipeTech, MG Group HR Services, Streit Nova, Foundever SBA d. o. o., Confida Consulting, Wiener Stadtische, Joorney, kao i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazijaSavremena osnovna škola i mnoge druge.

Siniša Knežević, zamenik direktora beogradske filijale NSZ-a, i predstavnici kompanije LINKgroup svečano su otvorili ovogodišnji sajam i poželeli dobrodošlicu i mnogo sreće svim posetiocima i kompanijama.

Zadovoljni i posetioci i kompanije

Osim što su imali prilike da uživaju u izuzetno sadržajnom danu, posetioci su dobili i vredne poklone, kao što su besplatan onlajn-kurs engleskog jezika i onlajn ECDL modul. Posetioci sajma zapošljavanja LINK2job mogli su da se prijave, a kao poklon su dobili pohađanje onlajn-kursa po želji.

Brojne kompanije predstavile su kandidatima svoju poslovnu kulturu i približile im svoje poslovanje. Tako je Anja Vujović u ime kompanije Joorney LLC održala posećeno predavanje na temu Biznis-plan: put prema uspehu, predstavila zanimljive ideje i dala savete svima onima koji žele da ostvare uspeh u privatnom ili korporativnom svetu.

Milan Budimkić, rukovodilac SEO sektora u LINKgroupu, održao je predavanje The Impact of ChatGPT on Job Market and Future Careers. Govorio je o uticaju ChatGPT-ja na zaposlenje i na koji način ovaj alat može pomoći u tome. Predavanje je bilo izuzetno interaktivno, a posetioci su dobili odgovore na sva pitanja iz ove oblasti.

Između predavanja, svi zainteresovani mogli su da prisustvuju događaju ISPIT JOB Speed Dating i iskoriste svojih pet minuta da se predstave potencijalnim poslodavcima.

I ovog proleća posetioci LINK-ovog sajma imali su priliku da na korisnim predavanjima i radionicama steknu vredna znanja o planiranju i razvoju karijere, kao i o izgradnji samopouzdanja i poželjnih poslovnih veština. Zahvaljujući Dizajn studiju na ITAcademy, svi zainteresovani mogli su da dobiju i profesionalnu fotografiju za svoj CV.

Prolećni sajam zapošljavanja LINK2job ispunio je očekivanja i poslodavaca i kandidata, zbog čega su svi saglasni da su ovakva okupljanja od velike važnosti za pronalaženje talentovanih radnika i dobro plaćenih poslova.

Pogledajte delić atmosfere sa sajma zapošljavanja: