Besplatno školovanje za prvotimce Crvene zvezde Telekom

Trojica prvotimaca Crvene zvezde Telekom dobili su besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy. LINK group i Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom nastavljaju uspešnu saradnju. Tokom prošle takmičarske godine, stipendista ovog jedinstvenog sistema obrazovanja bio je Boris Savović, a ove sezone želeli smo da proširimo saradnju, te su tako čak trojica Zvezdinih košarkaša – Marko Simonović, Branko Lazić i Luka Mitrović – dobili stipendije.
 
 
– Našu misiju i naš posao ne predstavljaju samo nastava i edukacija polaznika naših programa već i težnja da u svim aspektima pomognemo našim polaznicima da budu uspešniji, da izgrade nove ili unaprede postojeće karijere. Razvili smo jedinstvenu metodu učenja, koja pomaže sticanje i usavršavanje znanja nekoliko puta brže i efikasnije nego što je inače potrebno. Kvalitet naše kompanije potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih firmi i obrazovnih institucija kao što su Cambridge, Microsoft, Apple, Adobe, Zend i drugi – rekao je Nikola Subotić, izvršni menadžer kompanije LINK group i dodao:
 
– Velika nam je čast što će kapiten Marko Simonović, Branko Lazić i Luka Mitrović biti naši polaznici, jer, i kao uspešni sportisti, oni žele još više da napreduju i usavršavaju se. Želeli smo da pokažemo da se i posle „karijere” može imati „karijera” ako na vreme krenemo da ulažemo u svoju edukaciju. Inspirisalo nas je to kako KK „Crvena zvezda” brine o svojim sportistima, pa smo odlučili da našim košarkašima poklonimo besplatna školovanja na ITAcademy i BusinessAcademy. Nadamo se da ćemo tako motivisati i druge profesionalne sportiste da ostvare neke svoje snove ili talente koje do sada nisu znali da imaju ili nisu imali prilike da ih razviju. Znamo da sportisti imaju malo vremena, pored napornih treninga i čestih utakmica; zato će im učenje biti jednostavnije i brže, jer se odvija onlajn, tako da mogu učiti od kuće, posle treninga, gde god da se nalaze i kada god za to imaju vremena – zaključio je Subotić.
 
 
U Crvenoj zvezdi ističu da se mnogo ulaže u edukaciju i obrazovanje igrača, a uspešna saradnja naše kompanije i prvotimaca crveno-belih ovo potvrđuje.
 
 
– Oduševljen sam mogućnošću da proširim svoje obrazovanje. Trenutno sam zaokupiran košarkom, ali ono o čemu moram da brinem je šta ću da radim i čime ću da se bavim kada završim igračku karijeru. Zato sam veoma zahvalan mom klubu, Crvenoj zvezdi, kao i kompaniji LINK group, jer su mi omogućili da kroz ovaj program steknem znanja iz menadžmenta ljudskih resursa, što me veoma zanima. Velika pogodnost koju pruža BusinessAcademy je učenje na daljinu, što mi je jako značajno jer sam zbog profesionalnih obaveza često na putu. Priliku koja mi je ukazana potrudiću se da iskoristim na najbolji mogući način – poručio je bek Crvene zvezde Telekom Branko Lazić.

 

Našim novim polaznicima želimo mnogo uspeha kako u profesionalnoj karijeri, tako i u daljem usavršavanju!

 
Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.