Android aplikacija Mala matura na novom Tesla tabletu

Od danas, Android aplikacija Male mature postoji i na home screen-u najnovijih Tesla tableta.

Mala matura je besplatan projekat kompanije LINK group koji i ove godine pomaže osmacima da se na lak i zanimljiv način pripreme za polaganje završnog ispita.

Na svakom svom novom revolucionarnom proizvodu, Tesla tabletu, preinstalirana je Android aplikacija Mala matura i postavljena je na home screen. Ugrađivanje aplikacije Male mature kao generičke na novim jedinstvenim tabletima, najbolji je pokazatelj značaja i potrebe za online učenjem  završnog ispita budućih srednjoškolaca.

Ovaj tablet nosi ime najvećeg i najznačajnijeg srpskog naučnika, a razvila ga je kompanija Comtrade u saradnji sa najpoznatijim proizvođačem procesora na svetu – Intelom.
Učenje na Tesla tabletu je još jedna, nova pogodnost koja će obradovati mnogobrojne posetioce našeg sajta www.mala-matura.com., kao i sve buduće srednjoškolce kojima učenje za završni ispit tek predstoji.

Tesla tablet je izuzetno tanak, lagan i praktičan za rad.  Osmaci će sa poznatom željom, na lak i zanimljiv način pristupati  kursevima gde god da se nalaze i u bilo kom trenutku i pripremati se za završni ispit iz srpskog, matematike ili rešavati kombinovani test preko popularne Android aplikacije Male mature.

Na novom Tesla tabletu  nalazi se izlaz za slušalice i mikro USB priključak, dobro postavljeni tasteri za uključenje i regulaciju jačine koji pod prstima ostavljaju utisak čvrstine i kvaliteta. Ovo će posebno biti zanimljivo i obradovaće mnoge osmake koji se pripremaju za upis u željene škole, kao i sve posetioce načeg sajta www.mala-matura.com.

Memorija je izuzetno brza, pa se pokretanje aplikacija i njihova instalacija odvijaju veoma brzo. Praćenje svih dešavanja preko aplikacije Mala matura biće neometano i lako. Tablet se, ni posle dugotrajnog rada ne zagreva, tako da ukoliko deca žele da uče i vežbaju, priprema za završni ispit preko Android aplikacije može trajati izuzetno dugo i bez prekida.

Tvorci Tesla tableta su izabrali samo one aplikacije koje su najvažnije i najtraženije, a korisnicima je ostavljena sloboda da sami, po svom izboru, instaliraju ono što im je potrebno.

Više o Tesla tabletu možete pogledati ovde>>>
 

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.