Ahrefs – važan saveznik u školovanju budućih SEO menadžera na ITAcademy i InternetAcademy

Kompanija LINKgroup ostvarila je još jednu u nizu značajnih saradnji, i to sa svetski poznatom kompanijom Ahrefs, omogućivši svojim polaznicima besplatan pristup izuzetno korisnim SEO alatima koji će im pomoći u usavršavanju i budućem radu. 
 
Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Ahrefs polaznici ITAcademy i InternetAcademy imaju priliku da u okviru svog školovanja besplatno koriste vodeću SEO platformu – ahrefs.com, čije alate upotrebljavaju SEO stručnjaci najvećih brendova današnjice, kao što su Facebook, Adobe, LinkedIn, Netflix, Uber i mnogi drugi.
 
Platforma koja omogućava kompletnu SEO optimizaciju 
 
Ahrefs predstavlja jednu od dokazano najpouzdanijih platformi SEO alata. Pomoću Ahrefsa moguće je:
 
  • optimizovati web sajt kako bi se što bolje pozicionirao na pretragama;
  • pretražiti ključne reči uz relevantne ideje uz Keywords Explorer;
  • analizirati backlinkove ka svom sajtu i istražiti najprofitabilnije ključne reči za organsku i plaćenu pretragu uz Site Explorer; 
  • pratiti progres sopstvenog sajta i njegovo rangiranje na desktop i mobilnim uređajima uz redovne izveštaje uz Rank Tracker;
  • izvršiti analizu sajta i mapiranje potencijalnih SEO grešaka uz Site Audit;
  • proučiti tajne najuspešnijih sadržaja slične tematike i uz sve to redovno pratiti sopstveni progres;
  • analizirati rad konkurentnih sajtova. 

Dakle, sve što je potrebno za uspešnu SEO optimizaciju polaznici ITAcademy i InternetAcademy sada mogu pronaći u paketu Ahrefsovih SEO alata. 
 
Ahrefs – set SEO alata dostojan SEO eksperta
 
Optimizacija pomoću Ahrefs platforme prilagođena je iskusnim SEO stručnjacima, kao i juniorima marketinga. Platforma nudi jednostavne priručnike za metriku, ujedno zadovoljavajući celokupne potrebe napredne optimizacije sajtova. 
 
Usvajanje znanja i veština i kvalitetna priprema za poslove u sve traženijoj SEO industriji nikad nisu bili dostupniji. Iskoristite priliku i upišite jedan od najisplativijih programa današnjice – Content & SEO Manager i uspešno savladajte Ahrefsov set SEO alata u okviru SEO predavanja.